Išsisukti bandžiusį šiaulietį prislėgė melo girnapusė

Tėvo automobiliu girtas važiavęs ir nuo policijos pareigūnų sprukęs 25 metų šiaulietis bandė išsisukti melu. Bet įklimpo dar giliau – pradėtas ir ikiteisminis tyrimas dėl melagingo pranešimo apie nebūtą nusikaltimą.

Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Šiuparys

2014-07-11 15:45, atnaujinta 2018-02-12 01:27

Istorija prasidėjo liepos 2-ąją, kai į policiją kreipėsi šiaulietis ir pranešė, jog naktį pavogtas Lyros g. stovėjęs tėvui priklausantis automobilis „Chrysler New Yorker“.

Pareigūnams neprireikė daug pastangų nustatyti, kad tuo pačiu automobiliu naktį sprukta nuo patrulių. Policininkų stabdyta mašina vėliau rasta palikta Bačiūnų gatvėje.

Išsyk įtarta, kad bėglys pats sukurpė istoriją apie vagystę, bet vaikinas, net ir įspėtas dėl melagingų parodymų, kartojo tą pačią istoriją.

Vis dėlto šiauliečiui išsisukti nepavyko, nes jį buvo pastebėję neuniformuoti kriminalistai. Jie matė, kad Lyros g. stovinčiame automobilyje „Chrysler“ girtaujama. Netrukus mašina pajudėjo, todėl apie įtartiną vairuotoją buvo pranešta patruliams.

Kai kriminalistai atpažino šiaulietį, jam liko viena išeitis – prisipažinti.

Jaunas vyras bus baudžiamas ir už nepaklusimą policijos pareigūnams, ir už melą. Už pirmąjį nusižengimą jis atsipirks bauda, o už melagingą pranešimą apie nusikaltimą gresia baudžiamoji atsakomybė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.