Prie sienos su Rusija sudegė automobilis „Renault Espace“

Trečiadienio naktį prie pat sienos su Rusija VSAT pareigūnai užfiksavo liepsnojantį automobilį. „Renault Espace“ sudegė visiškai. Įtariamas padegimas.

Prie sienos su Rusija sudegė automobilis „Renault Espace“.<br>VSAT nuotr.
Prie sienos su Rusija sudegė automobilis „Renault Espace“.<br>VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-12 20:17, atnaujinta 2018-01-21 15:48

Kaip pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba, apie 4 val. nakties VSAT Lazdijų rinktinės Kybartų užkardos pasieniečiai patruliavo netoli Vilkaviškio rajono Kybeikių kaimo. Staiga patruliai tolėlėliau pamatė ugnį. Atskubėję į šią vietą VSAT pareigūnai pamatė degantį automobilį. Jis stovėjo lauko keliuke už maždaug 200 metrų nuo sienos su Rusija.

Patruliai apie tai iškart informavo ugniagesius. Iš Kybartų atskubėję gelbėtojai automobilį užgesino. 1997 m. pagamintas vienatūris „Renault Espace“ sudegė visiškai. Žmonės incidento metu nenukentėjo.

VSAT veikloje nesyk yra pasitaikę atvejų, kai siekdami sunaikinti įkalčius kontrabandininkai padegdavo savo automobilius su kroviniu. Šįsyk akcizinių prekių sudegusioje mašinoje, pirminiais duomenimis, nebuvo. Tačiau įtariama, kad šią vasarą išregistruotas vienatūris galėjo būti padegtas tyčia.

Beje, vos prieš kelias minutes iki pastebint gaisrą kitas Kybartų pasieniečių ekipažas netoliese aptiko likimo valiai paliktą keturratį motociklą. VSAT patruliai jį rado ant kelio Daugėlaičių kaimo ribose. Nuo šios vietos iki sudegusio „Renault Espace“ yra maždaug kilometras. Keturratis buvo be valstybinių numerių. Kybartų užkardos pasieniečiai išsiaiškino, kad motociklas nėra registruotas Lietuvoje ir nėra ieškomas.

Incidentą dėl sudegusio automobilio aiškinasi ugniagesiai ir policijos pareigūnai.

„Renault Espace“ likučiai ir bešeimininkis keturratis motociklas išgabenti į saugojimo aikštelę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?