Chuliganai sumušė visą jurbarkiečių krepšinio komandą

Penktadienio vakarą jurbarkiečių komanda „Eura“ Kaune iškovojo auksą. Kauno krepšinių mėgėjų „Savaitgalio“ lygos finale ekipa susirėmė su idėjiniais savo priešais – „Angry birds“ ir juos sutriuškino rezultatu 92:65.

Daugiau nuotraukų (1)

jurbarkosviesa.lt

2015-02-08 20:55, atnaujinta 2018-01-13 18:56

Tačiau džiaugsmą dėl pergalės komandai apkartino krepšininkus užpuolę chuliganai. Maždaug 20 jaunuolių naktį stovėjusių prie restorano iš pradžių užkabino ir ėmė įžeidinėti jurbarkiečių merginas, o šiems sudrausminus – puolė mušti. Krepšininkai nuo užpuolikų gaujos nukentėjo stipriai – ligoninėje teko ne tik siūti žaizdas, bet ir tvarstyti sulaužytą žandikaulį.

„Net nesupratome, kodėl kilo konfliktas. Kol restorane šventėme pergalę, jokių konfliktų nebuvo, visi buvome puikios nuotaikos. Maždaug apie 3 valandą nakties nuėjome prie baro susimokėti ir susimokėję ėjome lauk. Kadangi mokėjome sąskaitas, tai pro duris išėjome po vieną ar du. O tenai jau laukė būrys nepažįstamų chuliganų, kurie puolė mušti kiekvieną, kuris išėjo pro duris. Maža to, kai bandėme nuo užpuolikų pasitraukti atgal į restoraną, apsauga ne tik neįleido, bet taip pat puolė mus mušti“, – pasakojo „Euros" treneris Mindaugas Antanaitis.

Per užpuolimą nukentėjo dauguma komandos narių – jie stipriai sumušti, keliems teko siūti prakirstas vietas, o Klaidas Vinkšnaitis šį sezoną apskritai nebežais – jam sulaužytas žandikaulis.

„Nežinau, kiek laiko gydysimės traumas, bet komandos pajėgumas tikrai nukentėjo. Džiugu bent tai, kad policija dalį užpuolikų sulaikė“, – sakė M.Antanaitis.

Pačiam „Euros“ strategui užpuolikai prakirto galvą. Medikams teko žaizdą susiūti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.