Po avarijos vilkiko vairuotojas sudaužė televizijos kamerą

Iš filmavo grįžtantys TV3 žinių žurnalistai pateko į avariją. Televizijos automobilį aplamdęs vairuotojas netrukus sudaužė ir žurnalistų vaizdo kamerą, pranešė LNK žinios. Vaizdo kamerą vilkiko vairuotojas sudaužė, kai televizijos operatorius pabandė užfiksuoti eismo įvykio aplinkybes.

Į avariją Vilniuje patekusiems TV3 žurnalistams sunkvežimio vairuotojas sudaužė kamerą.<br>TV3 nuotr.
Į avariją Vilniuje patekusiems TV3 žurnalistams sunkvežimio vairuotojas sudaužė kamerą.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 13, 2015, 8:12 PM, atnaujinta Dec 27, 2021, 2:04 PM

Kaip skelbiama LNK pranešime, avarija įvyko tada, kai TV3 žurnalistų automobilio vairuotojas ant kelio pamatė kliūtį ir staiga stabdė. Jam į galą trenkėsi iš paskos važiuojantis sunkvežimis.

„Nespėjo sustabdyti, signalizavo, o paskui – trenksmas. Visi susiėmėme  už kaklo ir sustojome. Mūsų automobilio stiklas išdaužtas“, – vėliau pasakojo TV3 žurnalistas Aurimas Kuckailis.

Žurnalistų ekipažas rimtesnių sužalojimų nepatyrė, tik skundėsi sutrenktais kaklo slanksteliais.

Kai operatorius Albinas Bubelevičius pradėjo filmuoti avarijos vietą, įvyko incidentas – sunkvežimio vairuotojas sudaužė kamerą.

„Jis griebė TV3 operatorių už striukės, bandė sutrukdyti jam filmuoti, operatorius mėgino išsisukti ir kamera nukrito – sudužo“, – pasakojo A.Kuckailis.

Vilkiko vairuotojas nesijaučia kaltas: „Sustabdė. Tik ant signalo, ir viskas. Ką čia padarysi. Padanga ten guli ar ką... Sustabdė, man avarinę situaciją padarė. Kur aš dėsiuosi?“

Paklaustas, kodėl sudaužė vaizdo kamerą, vairuotojas pratrūko: „Prie ko čia sudaužė? Tegu žmogus išeina ir pasako, kas jis, ko nori, ko filmuoja? Dabar išlipo – fotografuoja, filmuoja... Tai kas čia yra? Prie ko čia filmavo įvykį? Tegu išlipęs pasako, ką jis čia filmuoja ir ko jis čia filmuoja. Ar čia šiaip. Nežinau, kuo čia istorija baigsis... Niekuo geru ji nesibaigs.“

Už apgadintas mašinas greičiausiai mokės draudimas, o už sudaužytą TV3 žinių kamerą kaltininkui teks mokėti iš savo kišenės, reportažą baigė LNK žinios.

Incidentą tiria policija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.