Sučiuptas tris arklius Kėdainių rajone pavogęs įtariamasis

Kėdainių policijos pareigūnams įkliuvo 31 metų vyriškis, kuris įtariamas pavogęs tris arklius.

Kėdainiškis kaltinamas pavogęs tris arklius.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Kėdainiškis kaltinamas pavogęs tris arklius.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 8, 2015, 3:22 PM, atnaujinta Oct 11, 2017, 9:00 AM

Šių metų rugpjūčio 20 dieną buvo gautas Kėdainių rajono Vilainių seniūnijos 76 metų gyventojo pareiškimas, kad tą pačią dieną apie 5 valandą 30 minučių jis pastebėjo, jog iš ganyklos, kuri yra šalia namų, pavogtas arklys – darbinė kumelė, 8 metų šviesiai sartos spalvos. Padaryta 1 000 eurų žala.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kėdainių rajono policijos komisariate (toliau Kauno apskr. VPK Kėdainių r. PK) pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

Rugpjūčio 30-ąją buvo gautas Kėdainių rajono Šėtos miestelio 41 metų gyventojo pareiškimas, kad apie 7 valandą 30 minučių pastebėjo, jog iš ganyklos, esančios netoli Šėtos miestelio, pavogtas jam priklausantis 14 metų amžiaus, tamsiai rudos spalvos arklys. Padaryta 870 eurų žala.

Taip pat gautas kito, 54 metų Šėtos miestelio gyventojo pranešimas apie tai, kad iš tos pačios ganyklos pavogtas jam priklausantis 10 metų amžiaus, juodos spalvos arklys. Padaryta 570 eurų žala.

Kauno apskr. VPK Kėdainių r. PK pareigūnai operatyviai dar rugsėjo mėnesį nustatė, o vėliau sulaikė įtariamąjį, kuris pareiškė gyvulius pardavęs nepažįstamiems žmonėms.

Tyrimas tęsiamas, jį organizuoja ir kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 5-ojo skyriaus prokurorai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.