Medikę nuo 14-mečio gynusiam greitosios vairuotojui lūžo koja

Vilniuje greitosios pagalbos vairuotojas apgynė jauną medikę nuo ją užpuolusio agresyvaus 14-mečio. Tačiau po grumtynių medikę gynusiam vyrui prireikė kolegų pagalbos – jam lūžo koja.

Medikę nuo 14-mečio gynusiam greitosios vairuotojui lūžo koja.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Medikę nuo 14-mečio gynusiam greitosios vairuotojui lūžo koja.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 30, 2015, 2:33 PM, atnaujinta Sep 26, 2017, 3:17 PM

Incidentas antradienio vakarą įvyko Vilniaus moterų krizių centre. Greitosios pagalbos medikai čia buvo iškviesti apie 22 val. 23 min. Buvo pranešta, kad gydytojų pagalbos reikia 14-mečiui, jis apsinuodijo medikamentais.

Atvykusį greitosios pagalbos automobilį pasitiko krizių centro darbuotojai. Jie paaiškino, kad dieną nepilnametis buvo susitikti su savo tėvu, o iš susitikimo jis grįžo apatiškas ir nekalbus. Klausiamas, kas nutiko, vaikinas prisipažino išgėręs šešias tabletes antidepresantų.

Greitosios pagalbos medikei kartu su vairuotoju užėjus į patalpą, kurioje jų laukė nepilnametis, šis sėdėjo ant taburetės. Paauglys staiga pašoko, čiupo taburetę, ant kurios sėdėjo, ir ja užsimojęs puolę jauną medikę.

Moterį apgynė kartu buvęs greitosios vairuotojas. Jis sučiupo paauglį ir atėmė taburetę. Medikė spėjo pabėgti, o jos kolega susigrūmė su agresyviu paaugliu. Vyrui pavyko 14-metį parversti ant žemės ir prispaudus laikyti, iki atvyko iškviesti policijos patruliai.

Tačiau nuo žemės pasikelti dėl veriančio kojos skausmo greitosios vairuotojas jau nebegalėjo. Atskubėję kolegos vairuotoją išvežė į ligoninę. Čia paaiškėjo, kad vyrui per grumtynes lūžo dešinės kojos šlaunikaulis. Prognozuojama, kad jis nedarbingas bus 3 mėnesius.

Tuo tarpu policijos pareigūnai per dalinę nepilnamečio apžiūrą iš jo atėmė žirkles. 14-metį medikai kartu su policijos pareigūnais išgabeno į psichiatrijos kliniką.

Vilniaus policijoje lrytas.lt patvirtino, kad tokio incidento iš tiesų būta. Pasak pareigūnų, ikiteisminis tyrimas kol kas dėl įvykio nepradėtas, laukiama papildomų duomenų.

Šaltinių teigimu, jauną ir neseniai dirbti pradėjusią medikę, skubėjusią į pagalbą nepilnamečiui, šis incidentas gerokai išgąsdino. Moteris net prasitarė jau svarstanti apie galimybę keisti darbą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.