Policijos kaltinimai R.Jokubauskaitei: vairavo girta, siūlė kyšį

Žinomas televizijos veidas, Lietuvos radijo ir televizijos diktorė, filmų garsintoja ir „Sveikinimų koncerto“ vedėja Regina Jokubauskaitė trečiadienį įsivėlė į didelius nemalonumus su policija. Pareigūnai teigia, kad moteris vairavo girta, o sustabdyta pareigūnams siūlė 500 eurų kyšį.

R.Jokubauskaitė turi nemalonumų su policija.<br>V.Balkūno nuotr. iš archyvo
R.Jokubauskaitė turi nemalonumų su policija.<br>V.Balkūno nuotr. iš archyvo
R.Jokubauskaitė turi nemalonumų su policija.<br>D.Umbraso nuotr. iš archyvo
R.Jokubauskaitė turi nemalonumų su policija.<br>D.Umbraso nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 10, 2016, 9:31 AM, atnaujinta Jun 2, 2017, 4:03 AM

 Kaip pranešė Policijos departamentas, trečiadienį apie 19 val. 10 min. Vilniuje, Mokslininkų g., moteris (gimusi 1949 m.), siekdama išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairavo automobilį „Opel“ neblaivi (2,08 prom. alkoholio), Vilniaus apskrities VPK Patrulių rinktinės vyriausiesiems patruliams siūlė 500 eurų kyšį.

Moteris po apklausos paleista. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Vilniaus apskrities VPK ketvirtadienį lrytas.lt patvirtino, kad policijos pranešime minima moteris yra Regina Jokubauskaitė. Tačiau daugiau informacijos apie šį incidentą neteikiama.

Už vairavimą neblaiviai laidos „Sveikinimų koncertas“ vedėjai gresia bauda nuo 579 eurų iki 868 eurų arba areštas ir teisės vairuoti atėmimas 2-3 metams. Kokią nuobaudą skirti, spręs teismas.

Teisme moteris turės aiškintis ir dėl bandymo papirkti policijos pareigūnus. Už tai numatyta baudžiamoji atsakomybė.

Lietuvos Baudžiamasis kodeksas už papirkimą numato baudą arba laisvės apribojimą, arba areštą, arba laisvės atėmimą iki ketverių metų.

Praėjusią parą – trys kyšiai

Iš viso praėjusią parą policija užregistravo tris nesėkmingus bandymus papirkti pareigūnus. Policijos departamentas taip pat informuoja, kad trečiadienį apie 11 val. 40 min. Marijampolėje, V.Kudirkos g., vyras (gim. 1965 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad automobilį vairavo neblaivus (1,25 prom. alkoholio), Marijampolės apskrities VPK Kelių policijos skyriaus vyriausiesiems patruliams davė 100 eurų kyšį.

Vyras uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Apie 16 val. 25 min. Raseinių r., Ramonų kaime, vyras (gim. 1988 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad automobilį vairavo neturėdamas tam teisės ir nebuvo prisisegęs saugos diržo, Raseinių r. Viešosios policijos skyriaus Patrulių būrio vyriausiesiems patruliams siūlė kyšį – automobilio remonto darbų paslaugą.

Vyras po apklausos paleistas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.