Neblaivi kriminalinės policijos tyrėja Alytuje sukėlė avariją

Pirmadienį prieš vidurnaktį Alytuje, plačioje Naujosios ir Raudonkalnio gatvių sankirtoje, įvyko avarija, kurią sukėlė pagrindiniu keliu važiavusios „Audi A6“, vairuojamos 20 metų alytiškės, nepraleidusi „Škoda Octavia“ vairuotoja, 35 metų taip pat alytiškė.

Vairuotoja buvo neblaivi.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Vairuotoja buvo neblaivi.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Genovaitė Rafanavičienė

Apr 19, 2016, 10:36 AM, atnaujinta May 28, 2017, 10:55 AM

Eismo įvykyje niekas nenukentėjo, bet apgadintos abi transporto priemonės.

Į įvykio vietą iškviesti kelių policijos patruliai pamatė, kad avarijos kaltininkė jų kolegė – Lazdijų rajono komisariato kriminalinės policijos skyriaus tyrėja Sandra Struckaitė buvo stipriai apgirtusi. Jai nustatytas 2,14 promilės girtumas.

Ji savo automobilį vairavo neuniformuota ir ne tarnybos metu. Nuo balandžio pirmos dienos pačios prašymu S.Struckaitė iš Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato vyriausiosios tyrėjos pareigų buvo pervesta dirbti į Lazdijų policijos komisariatą kriminalinės policijos skyrių tyrėja.

17 metų 7 mėnesius policijos pareigūne dirbančios S.Struckaitės tarnyba spalvinga – ne kartą skatinta už nepriekaištingą darbą, bet taip pat yra gavusi nuobaudų už aplaidumą.

Alytaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas pradėjo tarnybinį patikrinimą dėl šios tyrėjos veiksmų – už pareigūno vardo pažeminimą gresia atleidimas. Tačiau šiandien ryte ji nepasirodė darbe, nes gavo nedarbingumo pažymą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.