Per girtuoklių konfliktą Vilniuje peršauta 7-metė mergaitė

Vilniaus medikai gydo 7 metų mergaitę, kuriai per girtuoklių konfliktą peršauta koja. Vietą, kur įvyko konfliktas, pareigūnai vėliau neoficialiai pavadino „klaikia landyne“.

Per girtuoklių konfliktą Vilniuje peršauta 7-metė mergaitė.<br>G.Gedminaitės asociatyvioji nuotr.
Per girtuoklių konfliktą Vilniuje peršauta 7-metė mergaitė.<br>G.Gedminaitės asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 23, 2017, 7:48 AM, atnaujinta Apr 7, 2017, 10:32 AM

Kaip pranešė Vilniaus apskrities VPK, naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį, apie 2 val., Vilniuje, Katiliškių g., namuose, kilus konfliktui tarp T.S. (gim. 1979 m.) ir P.K. (gim. 1996 m.), pastarasis, išsitraukęs šratasvaidžio pistoletą, kartą iššovęs pataikė čia pat buvusiai mažametei (gimusi 2010 m.) į koją.

Šovęs jaunuolis sulaikytas.

Lrytas.lt žiniomis, apie incidentą pareigūnus informavo mergaitės motina. Jai po įvykio buvo nustatytas 0,83 prom. girtumas.

Jau žinoma, kad incidento vietoje girtavo trys vyrai. Konfliktas kilo tarp dviejų iš jų. Vėliau įtariamajam nustatytas lengvas girtumas.

Po šūvio mergaitės koja kraujavo. Diagnozavus šautinę žaizdą kojoje su audiniuose likusiu svetimkūniu, 2010 m. vasarį gimusi mergaitė paguldyta į Santariškių vaikų ligoninės Traumatologijos skyrių.

Vietą, kurioje įvyko incidentas, pareigūnai neoficialiai pavadino „klaikia landyne“. Išgertuvės, pirminiais duomenimis, čia galėjo vykti ne pirmą kartą.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.