Kaune įkliuvo vyras prostitutas, nustebino jo įkainių dydis

Kauno pareigūnai nustatė tris asmenis, kurie, gali būti, verčiasi prostitucija, pranešė Kauno vyriausiojo policijos komisariato atstovai.

Vyrai ne tik savadauja, bet kartais ir patys tampa prostitucijos aukomis.<br>Klaipėdos apskrities VPK asociatyvi nuotr.
Vyrai ne tik savadauja, bet kartais ir patys tampa prostitucijos aukomis.<br>Klaipėdos apskrities VPK asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 6, 2017, 11:45 AM, atnaujinta Apr 13, 2017, 9:09 PM

Kauno policijos pareigūnai analizavo ir tikrino viešojoje erdvėje esančius skelbimus, kuriuose siūlomos masažo paslaugos.

Tikrinta, ar po šiais skelbimais neslepiamos teikiamos seksualinio pobūdžio paslaugos.

Panemunės komisariato pareigūnai išaiškino tris Kauno gyventojus, kurie, gali būti, teikia seksualinio pobūdžio paslaugas už piniginį atlygį.

Rezultatai rodo, kad prostitucija verčiasi asmenys nepriklausomai nuo lyties ir amžiaus. 45 ir 52 metų moterims bei 22 metų vyrui buvo surašyti administracinių nusižengimų protokolai.

Moterys už seksualinio pobūdžio paslaugas prašė nuo 50 iki 80 eurų už valandą, o vyriškis sutiko jas suteikti už gerokai mažesnį – 15 eurų per valandą – atlygį.

Policijos pareigūnai primena, kad vertimasis prostitucija ir atlygintinas naudojimasis prostitucijos paslaugomis yra neteisėtas ir užtraukia administracinę atsakomybę.

Asmenys, tai darantys pirmą kartą, gali būti baudžiami bauda nuo 90 iki 140 eurų, o pakartotinai padarę šį pažeidimą – iki 300 eurų.

Taip pat asmenys gali būti įpareigoti dalyvauti alkoholizmo ir narkomanijos prevencijos, ankstyvosios intervencijos, sveikatos priežiūros, resocializacijos, bendravimo su vaikais tobulinimo, smurtinio elgesio keitimo ar kitose programose bei kursuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.