Panevėžio pareigūnai sulaikė tris įtariamuosius, vertusius vaiką užsiimti prostitucija

Panevėžio pareigūnai sulaikė tris Biržų rajono gyventojus, kurie įtariami vaiko įtraukimu į prostituciją. Teismas įtariamuosius leido suimti vienam mėnesiui.

 V.Balkūno asociatyvi nuotr.
 V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-06-01 15:35, atnaujinta 2019-11-20 10:47

Kaip praneša Panevėžio policija, Panevėžio Kriminalinės policijos pareigūnai, atlikę tyrimą dėl "Vaiko pirkimo ar pardavimo" ir "Pelnymosi iš kito asmens prostitucijos", praėjusį penktadienį, gegužės 26 d., sulaikė tris Biržų rajono gyventojus.

Viena sulaikytoji G. V. (gim. 1975 m.) jau yra teista Latvijoje dėl pelnymosi iš nepilnamečio prostitucijos, kitas sulaikytas vyras V. P. (gim. 1982 m.) teistas dėl smurto artimoje aplinkoje, dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą, o trečias sulaikytasis Ž. B. (gim. 1977 m.) iki šios nebuvo teistas.

Minėti asmenys naudojant apgaulę verbavo nepilnametę, įtraukė ją į prostituciją ir iš to pelnėsi. Sulaikytieji uždaryti į areštinę. 

Kitą dieną po sulaikymo, praėjusį šeštadienį, gegužės 27 d., Panevėžio miesto apylinkės teismas įtariamiesiems paskyrė kardomąsias priemones – suėmimą vienam mėnesiui. Ikiteisminį tyrimą kontroliuoja Panevėžio apygardos prokuratūra.

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai ragina gyventojus, nukentėjusius nuo sulaikytų asmenų, kreiptis į Panevėžio apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą Panevėžyje, Tulpių g. 60,  tel. (8 45) 503 014. Turint informacijos, bet vengiant viešumo, galima kreiptis anoniminiu tel. (8 45)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.