Nuraminti agresyvų klaipėdietį nepadėjo net elektrošokas

Klaipėdoje neblaivus vyras pasipriešino pareigūnams bei metė į juos stiklinį butelį. Pareigūnai sutramdymui panaudojo elektros impulsinis prietaisą, tačiau agresyvus vyras nutraukė prietaiso laidus. Jis uždarytas į areštinę.

Nuraminti agresyvų klaipėdietį nepadėjo net elektrošokas.<br>M.Patašiaus nuotr.
Nuraminti agresyvų klaipėdietį nepadėjo net elektrošokas.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 10, 2017, 10:13 AM, atnaujinta Jul 10, 2017, 10:20 AM

Kaip praneša Policijos departamentas, incidentas įvyko sekmadienį, apie 23 val. 50 min., Klaipėdoje, Kretingos gatvėje esančiame parkelyje.

Aiškinantis įvykio aplinkybes dėl viešosios tvarkos pažeidimo, vienas iš šešių buvusių asmenų elgėsi agresyviai, į policijos pareigūnus metė stiklinį butelį, kuris sudužo šalia pareigūnų.

Kadangi sulaikomas asmuo pasipriešino, buvo panaudotas elektros impulsinis prietaisas „Taser“, tačiau agresyvus vyras nutraukė jo laidus ir priešinosi Klaipėdos apskrities VPK Patrulių rinktinės 1-osios kuopos mobilaus būrio vyriausiajam patruliui. 

Įtariamasis neblaivus (1,23 prom., gim. 1991 m.) uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.