Neblaivūs keleiviai problemų kėlė ir Vilniaus, ir Kauno oro uostuose

Savaitgalį Vilniaus ir Kauno oro uostuose pasieniečiai turėjo reikalų su neblaiviais keleiviais. Iš Belfasto į Vilnių skridusi Lietuvos piliečių pora orlaivyje triukšmavo ir nevykdė įgulos reikalavimų, o dviem, įtariama, neblaivioms baltarusėms iš Kauno nebuvo leista išskristi į Neapolį.

 Neblaivūs keleiviai problemų kėlė ir Vilniaus, ir Kauno oro uostuose.<br> VSAT nuotr.
 Neblaivūs keleiviai problemų kėlė ir Vilniaus, ir Kauno oro uostuose.<br> VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 4, 2017, 2:43 PM, atnaujinta Sep 4, 2017, 2:45 PM

Kaip rašoma Valstybės sienos apsaugos tarnybos pranešime, šeštadienį Vilniaus oro uoste dirbę pasieniečiai gavo informacijos, kad iš Belfasto atskrendančiame lėktuve problemų sukėlė 45-erių moteris ir 55-erių vyras. Ši pora – Lietuvos piliečiai. Jis buvo neblaivūs, orlaivyje triukšmavo ir nevykdė įgulos reikalavimų.

Kai lėktuvas nusileido Vilniuje, į jį pakilo pasieniečiai ir policininkai. Abu pažeidėjai tuo metu miegojo, todėl pareigūnams teko juos pažadinti ir išvesdinti iš orlaivio. Keleiviai buvo išvežti į policijos komisariatą, kuriame bus tiriamas incidentas lėktuve.

Sekmadienį Kauno oro uosto pasieniečiai iš aviacinio saugumo darbuotojų gavo informacijos apie dvi, įtariama, neblaivias Baltarusijos pilietes. 52-ejų ir 58-erių užsienietėms nebuvo leista išskristi į Neapolį.

Abi moteris pasieniečiai pristatė į Kauno oro uosto užkardą. Vėliau jos perduotos Kauno policijos pareigūnams, tiriantiems šį įvykį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.