Tarptautinis konfliktas vestuvėse: jaunojo draugas danas prie Kernavės lietuviui vos neišdūrė akies

Širvintų rajono policija pradėjo ikiteisminį tyrimą ir aiškinasi tarptautinį konfliktą sekmadienį kilusį greta Kernavės kelias dienas vykusioje vestuvių šventėje. Po šventės lietuvis apkaltino Danijos pilietį, kad šis vos neišdūrė akies mūsų tautiečiui.

 Tarptautinis konfliktas vestuvės: jaunojo draugas danas prie Kernavės lietuviui vos neišdūrė akies.<br> J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
 Tarptautinis konfliktas vestuvės: jaunojo draugas danas prie Kernavės lietuviui vos neišdūrė akies.<br> J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 4, 2017, 4:01 PM, atnaujinta Sep 4, 2017, 4:32 PM

Pirminiais duomenimis, kaimo turizmo sodyboje netoli Kernavės savaitgalį vyko vestuvės - susirinkę svečiai linksminosi lietuvės ir Danijos piliečio šventėje.

Tačiau porą dienų švenčiant konfliktų nepavyko išvengti. Į vestuves buvo atvykęs ir jaunojo draugas danas. Užsienietis kažko susipyko su vestuvių svečiu iš Lietuvos, 1997 m. gimusiu vaikinu.

Vėliau lietuvis policijai tvirtino, kad danas be jokios priežasties rankos pirštu dūrė į akį ir sužalojo akies obuolį.

Pranešimą apie incidentą gavusi policija į nurodytą sodybą nusiuntė policijos patrulius. Tačiau akį lietuviui išdurti bandęs danas jau buvo dingęs, o nukentėjęs mūsų tautieties su greitosios pagalbos medikais tuo metu vyko į ligoninę. Po kiek laiko lietuvis grįžo ir parašė policijai pareiškimą.

Širvintų policija pradėjo ikiteisminį tyrimą. Tačiau apklausti įtariamojo nepavyko. Buvo apklaustas tik jaunasis. Tačiau net ir po šios apklausos pirmadienį po pietų vis dar buvo neaišku,jaunojo draugas danas vis dar Lietuvoje ar jau išvykęs į tėvynę.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.