Į ambulatoriją atėjo nešinas kirviu

Ambulatorijoje siautęs Pakruojo rajono Žeimelio miestelio gyventojas atsidūrė ant areštinės gulto. 34 metų vyriškiui teks stoti prieš teismą dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Girtas veikėjas atsidūrė už grotų, o vėliau jam teks stoti prieš teismą dėl išpuolio. <br>G.Šiupario asociatyvioji nuotr.
Girtas veikėjas atsidūrė už grotų, o vėliau jam teks stoti prieš teismą dėl išpuolio. <br>G.Šiupario asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 3, 2017, 11:00 AM, atnaujinta Nov 3, 2017, 11:01 AM

Ketvirtadienio pavakarę įkaušęs vyras įsvirduliavo į ambulatoriją ir patraukė tiesiai į gydytojo kabinetą. Atėjūnui buvo nė motais, kad prie gydytojo durų buvo nusidriekusi laukiančiųjų eilė.

Sunkiai liežuvį apverčiantis veikėjas ėmė rėkti, kad medikas privalo išrašyti siuntimą į Psichiatrijos ligoninę. Gydytojas pasiūlė įsibrovėliui sugrįžti į koridorių ir palaukti bendroje eilėje.

Keiksmažodžių tiradą pažėręs vyras išvirto lauk, bet netrukus sugrįžo nešinas kirviu. Agresyvus veikėjas išdaužė durų stiklą ir ėmė koneveikti visus aplinkinius.

Įsismarkavusį chuliganą sutramdė policijos patruliai. Jie agresyvų žeimelietį išgabeno į Šiaulių areštinę.

Į teisėsaugininkų akiratį anksčiau dėl girtavimo, vagysčių ne kartą patekusiam vyrui nustatytas sunkus girtumas (2,74 promilės).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kada JAV ginklai pasieks Ukrainą?