Smurtavusiam pedagogui – mokinio tėvo kerštas

Aiškėja, kad Šiaulių rajono Drąsučių pagrindinėje mokykloje kumščiais mojavo, ne tik pedagogas, bet ir nuskriausto mokinio tėvas. Tad įtariamųjų smurtu sąrašas prasiplėtė.

 Aiškėja, kad rankų nevaldė ir pedagogas, ir nuskriausto vaiko tėvas.<br> J.Stacevičiaus asociatyvioji nuotr.
 Aiškėja, kad rankų nevaldė ir pedagogas, ir nuskriausto vaiko tėvas.<br> J.Stacevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 3, 2018, 10:12 AM, atnaujinta Feb 3, 2018, 10:18 AM

Incidentas prasidėjo ketvirtadienį priešpiet, kai 47 metų pedagogas smūgiu į veidą paauklėjo nepaklustų paauglį. Dvylikametis į mokyklos administraciją dėl patirto smurto nesikreipė, o paskambino tėvui.

Jis ne tik pranešė policijai apie įvykusį incidentą, bet ir pats ėmėsi veiksmų. 42 metų vyriškis po poros valandų atėjo į mokyklą ir atkeršijo pedagogui. Mokykloje sutiktam mokytojui vaiko tėvas kumščiu smogė į veidą.

Po incidentų sulaikytas buvo tik mokytojas. Jį pareigūnai uždarė į areštinę.

Drąsučių pedagogai buvo linkę nekalbėti apie nekasdienius įvykius.

Mokyklos direktorė Auksė Rasilavičienė sakė, kad jos tądien nebuvo darbe – įstaigos vadovė buvo išvykusi į Šiaulių rajono savivaldybę.

"Nieko negaliu pasakyti apie incidentą, nes mums patiems nieko nežinoma. Darbuotojas yra sulaikytas, uždarytas į areštinę. Manau, kol vyks tyrimas jis bus nušalintas nuo pareigų", - lrytas.lt sakė A.Rasilavičienė. 

Prieš metus mokyklos vadove dirbti pradėjusi A.Rasilavičienė sakė, kad per šį laikotarpį nusiskundimų dėl paauglio elgesio nebuvo gavusi: "Man nebuvo žinoma apie jokius incidentus". 

Iš sulaikytojo pedagogo apie vaiko tėvo išpuolį išgirdę pareigūnai pradėjo dar vieną ikiteisminį tyrimą. Įtariamas smurto mokinio tėvas dar neapklaustas. 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.