Tai karma: kurą vogę jaunuoliai Jonavos r. įkrito į cisterną, čia jie ir įkliuvo

Kuro vagys šeštadienį Jonavos rajone policijai įkliuvo gana kurioziškomis aplinkybėmis. Vaikinai tiesiog patys įlindo į spąstus.

 Atėję vogti kuro, du jaunuoliai Jonavos r. įkrito į cisterną ir čia juos sučiupo policija.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
 Atėję vogti kuro, du jaunuoliai Jonavos r. įkrito į cisterną ir čia juos sučiupo policija.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 3, 2018, 12:56 PM, atnaujinta Feb 3, 2018, 3:20 PM

Kaip pranešė Kauno apskrities VPK, šeštadienį apie 10 val. 50 min. iš Bendrojo pagalbos centro gautas pranešimas, kad Jonavos rajone, Užusalių seniūnijoje, į kuro cisterną yra įkritę du jaunuoliai (gimę 2000 m. ir 2002 m.).

Jauni vyrai buvo ištraukti ir pristatyti į gydymo įstaigą, pavojaus jų gyvybei nėra.

Tikslinant įvykio aplinkybes, paaiškėjo, kad šie jaunuoliai kartu su trečiu vaikinu (gim. 2002 m.) galimai vogė kurą. Tad pareigūnai sulaikė ir trečią įtariamąjį.

Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasikėsinimo įvykdyti vagystę. Už tai gresia bauda, arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką rodo Lietuvoje vykstančios karinės pratybos?