Piktas pokštas ar kerštas: pamatęs, kas nutiko mašinai, nenustojo kikenti

Viso labo piktas pokštas ar siekis pažeminti ir atkeršyti? Tokį klausimą kelią kelių uždarų socialinio tinklo „Facebook“ grupių vartotojai tyliai kikendami iš šeštadienį internete pasirodžiusios lūpdažiu aprašinėto automobilio nuotraukos.

 Viso labo piktas pokštas ar siekis pažeminti ir atkeršyti? Toks klausimas kyla žvelgiant į šią nuotrauką.<br> Facebook nuotr.
 Viso labo piktas pokštas ar siekis pažeminti ir atkeršyti? Toks klausimas kyla žvelgiant į šią nuotrauką.<br> Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 4, 2018, 1:30 PM, atnaujinta Feb 4, 2018, 2:03 PM

„Koks mažas tavo pimpalas“, - raudonu lūpdažiu kažkas užrašė ant viename Taikos g. kiemų Vilniuje stovinčio automobilio „Toyota Yaris“ galinio stiklo.

Užrašas šviečia per visą galinį stiklą, jo nepastebėti neįmanoma.

Nuotrauka su šiuo žeminančiu užrašu dar šeštadienį pasklido keliose uždarose socialinio tinklo „Facebook“ grupėse. Jų vartotojai kikendami svarstė, kad užrašą buvusiam draugui paliko kokia nors įsižeidusi mergina. 

Portalas lrytas.lt žiniomis, užrašas ant automobilio galinio stiklo atsirado šeštadienio rytą. Nuotraukos autorius patvirtino aprašinėtą automobilį pastebėjęs būtent tuomet.

„Ten dar ant šono buvo parašyta „gaidys“, - sakė nuotraukos autorius.

Nors dauguma interneto vartotojų neabejojo, kad automobilio savininkas yra vyras, kai kurie komentatoriai neatmetė, kad mašina gali naudotis ir moteris. 

Kas ir kam bei kodėl iš tiesų paliko įžeidų užrašą ant automobiliu, kol kas neaišku. Faktas tas, kad piktas pokštas ir siekis pažeminti vienus, privertė kikenti kitus. 

Beje, reikia atkreipti dėmesį ir į tai, jog pikto pokšto autoriai pasirūpino tuo, kad nebūtų apkaltinti vandalizmu. Lūpdažis nusiplauna, o daugiau jokios kitos žalos mašinai nepadaryta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?