Vilniaus vagys apsirūpino motociklininkų apranga: nuostolis didžiulis

Vilniaus policija ieško nusikaltėlių, apvogusių motociklinių prekių parduotuvę. Nuostolį parduotuvės savininkai įvertino 18 tūkst. eurų.

 Iš Vilniuje, Ateities g., įsikūrusios parduotuvės vagys išnešė moto aprangos už 18 tūkst. eurų.<br> motomafia.lt nuotr.
 Iš Vilniuje, Ateities g., įsikūrusios parduotuvės vagys išnešė moto aprangos už 18 tūkst. eurų.<br> motomafia.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 8, 2018, 9:37 AM, atnaujinta May 8, 2018, 2:11 PM

Kaip pranešė Policijos departamentas, pirmadienį apie 8 val. 20 min. Vilniuje, Ateities g., pastebėta, kad iš parduotuvės, išdaužus lango stiklą ir atidarius langą, pavogta apie 40 vnt. moto kombinezonų.

Nuostolis – apie 18 tūkst. eurų.

Vagystė įvykdyta iš bendrovei „Motomafija“ priklausančios parduotuvės. 2014 m. veiklą pradėjusi įmonė šiuo metu turi dvi motociklininkams skirtas parduotuvės - po vieną Vilniuje ir Klaipėdoje.

Kaip lrytas.lt antradienį pasakojo viena iš parduotuvės bendrasavininkių, aiškėja, kad pavogti maždaug 36 ar 37 kombinezonai. Tikslus jų kiekis paaiškės atlikus pilną inventorizaciją. Galutinis nuostolis, greičiausiai, bus mažesnis, nei antradienio rytą paskelbė policija.

Vagys taikėsi tik į kombinezonus. Šalmai, pirštinės ar kitas motociklininkų inventorius nusikaltėlių nedomino: „Pas mus jie taip gražiai išdėlioti ant tokios kabyklos. Jiems vieta atskira paskirta. Tai nuo tos kabyklos ir kabino. Net nežinau, kaip jie nešė, kur jie dėjo... 

Buvo išdaužtas langas su didžiuliu akmeniu ir atrakinta tuomet. Ir įeita į vidų“, - pasakojo moteris.

Parduotuvę saugo privati saugos tarnyba. Dar naktį apie 3 val. 25 min. parduotuvės bendrasavininkei paskambinę apsaugos tarnybos dispečeriai pranešė, kad suveikė parduotuvės signalizacija. Tačiau atvykę apsaugininkai tuo metu nieko įtartino nepastebėjo.

„O ryte, 7 val. ryto, jau pastato savininkė paskambino, kad langas atidarytas, išmuštas“, - sakė parduotuvės bendrasavininkė.

Ji sakė mananti, kad pavogtus kombinezonus nusikaltėliai turėjo išsivežti automobiliu. Vienas kombinezonas sveria iki 10 kg. Tad rankomis tokį kiekį išsinešti neįmanoma.

Greičiausiai vagys buvo iš anksto apsižiūrėję ir labai gerai žinojo, ko jiems reikia: „Srautas yra, žmonės nuolat eina į parduotuvę. Ir ne po vieną, ir ne po du per dieną. Vieni ateina pirkti, kiti pasižiūrėti, tad gali įtarti kas antrą... Būtų gerai, kad pagautų tuos ilgapirščius. Vieni dirba, kiti pelnosi iš to“.

Parduotuvės savininkai tikisi, kad gal atsiras liudininkų ką nors mačiusių ar girdėjusių. Visai priešais apvogtą parduotuvę yra degalinė „Circle K“. Gal tuo metu kas nors buvo užsukęs į ją ir matė prešais esančioje aikštelėje stovinčių įtartinų automobilių ar įtartiną žmonių judėjimą? Jei taip - praneškite policijai ar parduotuvės savininkams.

Dėl vagystės Vilniaus policijoje pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.