Klaipėdos autobusų stotyje apvogtas perone miegojęs vaikinas

Antradienį Klaipėdoje į policijos pareigūnus kreipėsi vaikinas, kuris užmigo autobusų stoties perone, o pabudęs neberado jam priklausančių daiktų. Netrukus buvo sulaikyta įtariamoji, tačiau dalies vaikino turto ji jau nebeturėjo.

Apsaugos darbuotojas pažadino vaikiną ir jam pranešė, kad jis buvo apvogtas.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Apsaugos darbuotojas pažadino vaikiną ir jam pranešė, kad jis buvo apvogtas.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 26, 2018, 10:20 AM

Kaip informuoja Policijos departamentas, birželio 26 d., antradienį,  į uostamiesčio policiją kreipėsi vaikinas (gim. 1992 m.), kuris nurodė, kad birželio 25 d., pirmadienį, tarp 19 val. 30 min. iki 22 val. 45 min., Butkų Juzės g., Klaipėdoje, Klaipėdos autobusų stotyje, jis užmigo perone.

Vaikną pažadinęs apsaugos darbuotojas pranešė, kad kol pareiškėjas miegojo, kažkas pavogė prie pareiškėjo buvusius padėtus daiktus – juodą rankinę, kurioje buvo apie 50 tūkst. Švedijos kronų, mobilusis telefonas „Sony Ericsson“, plančetė Samsung, pasas. Taip pat pavogta raudona kuprinė, kurioje buvo įvairūs rūbai, higienos priemonės.

Netrukus policijos pareigūnai sulaikė įtariamąją (gimusi 1965 m.), kuri su savimi turėjo pavogtąją raudonos spalvos kuprinę su įvairias rūbais ir plančetę Samsung, tačiau rankinės su pinigais, dokumentais ir telefonu jau nebeturėjo.

Pareiškėjui padaryta apie 5 tūkst. eurų žala.

Įtariamoji sulaikyta ir uždaryta į areštinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.