Išžaginimu įtariamas „Alfa vyras“ moteris vadino atmatomis

Liepos 11 d. buvo sulaikytas virtualioje erdvėje pagarsėjęs, save „Alfa vyru“ tituluojantis Airinas Arutiunianas. Vyras į pareigūnų akiratį pakliuvo, nes kilo įtarimų, kad jis, prisistatydamas fotografu, viliojo merginas svaiginančia modelio karjera, o po to jas apsvaigindavo ir prieš jų valią tenkindavo savo lytinę aistrą.

Prieš sulaikymą A.Arutunianas publikavo vaizdo įrašą.<br>Stop kadras.
Prieš sulaikymą A.Arutunianas publikavo vaizdo įrašą.<br>Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 18, 2018, 4:21 PM, atnaujinta Jul 18, 2018, 6:02 PM

Ikiteisminis tyrimas dėl išžaginimo buvo pradėtas liepos 4 d., o liepos 5 d. savo „YouTube“ paskyroje A.Arutiunianas paskelbė vaizdo įrašą, kuriame dalijosi savo įžvalgomis, kaip susirasti merginą ar žmoną internetu.

Moteris sulygino su atmatomis

Vaizdo medžiagoje „Alfa vyras“ kalbėjo, koks turi būti vyras, kad moteris juo nepasinaudotų, mat autoriaus įsitikinimu, tokia jų prigimtis.

„Tai darė mano mama, tai daro mano sesė, tai daro visos moterys ir čia nėra ko pykti, nes tu, vadinasi, nežinai jų prigimties ir čia gali tik pykti ant savęs“, – kalbėjo A.Arutiunianas.

Vyras taip pat prabilo, kad moterims nustato „akcinę vertę“ – jų grožis pradeda smukti pasiekus 23 metus.

„Alfa vyras“ paskutiniame publikuotame savo vaizdo įraše kalbėjo, kaip susirasti merginą ar žmoną internete.

„Internete likusios yra atmatos. Atmata yra moteris arba mergina, kuri negauna dėmesio ir rezultatų realybėje, tada lenda į internetą“, –  pasakojo  A.Arutiunianas.

„Alfa vyras“ taip pat kratėsi komentatorių mestų kaltinimų, jog fotografavo nepilnametes – jis teigė, kad tai, kas pateikta žiniasklaidoje yra tik nuomonė, o ne faktai.

Liepos 18 d. išaiškėjo, kad A. Arutiunianas yra įtariamas išžaginimu. 

Prisistatydavo fotografu

Policiją pasiekė informacija, kad asmuo, prisistatydamas Dovydu, merginoms internete siūlė fotografo paslaugas. „Fotografas“ merginas suviliodavo kalbėdamas apie svaiginančią modelio karjerą, perspektyvas.

Vėliau šis apsimetėlis „fotosesijų“ metu bute Vilniuje aukas apsvaigindavo ir jas bejėgiškos būklės išprievartaudavo.

Dėl išžaginimo liepos 4 d. buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas, o liepos 11 d. buvo sulaikytas įtariamasis  – A.Arutiunianas.

Bute, kuriame vyko „fotosesijos“, atlikus kratą pareigūnai aptikto paslėptų vaizdo kamerų. Policija teigia, kad fotosesijų nuotraukos ir paslėptomis kameromis padaryti vaizdo įrašai galbūt buvo naudojami nusikalstamiems tikslams.

Lrytas.lt duomenimis, oficialiai tarp nukentėjusių yra viena mergina. Policijos pareigūnai teigia, kad nukentėjusių merginų gali būti daugiau – tokią prielaidą jie daro išanalizavę kratos metu surinktą vaizdo medžiagą.

Jau anksčiau buvo teistas

„Alfa vyras“ jau anksčiau buvo patekęs į policijos akiratį. 2017 m. jis buvo teistas dėl disponavimo pornografiniu turiniu.

Tąkart jis vaizdo medžiaga pasidalijo internetinėje erdvėje.

Šįkart A.Arutiunianas įtariamas išžaginimu pagal LR BK 149 str.

Lietuvos Baudžiamasis kodeksas numato, kad tas, kuris lytiškai santykiavo su žmogumi prieš jo valią panaudodamas fizinį smurtą ar grasindamas tuoj pat jį panaudoti, ar kitaip atimdamas galimybę priešintis, ar pasinaudodamas bejėgiška nukentėjusio asmens būkle, baudžiamas laisvės atėmimu iki septynerių metų.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.