Po alfa vyro kauke slypėjo gyvuliški instinktai

„Tikras alfa vyras negalvoja tik apie Lietuvą, jis galvoja apie visą planetą“, – portalui lrytas.lt yra kalbėjęs moterų gundymo kursų vyrams rengėjas Airinas Arutiunianas. Dabar šis gundytojas – už grotų.

Kitiems žarstęs patarimus, kaip elgtis su moterimis, pats A.Arutiunianas, regis, elgėsi pagal kitas taisykles.<br>„123rf.com“ nuotr.
Kitiems žarstęs patarimus, kaip elgtis su moterimis, pats A.Arutiunianas, regis, elgėsi pagal kitas taisykles.<br>„123rf.com“ nuotr.
Ne viena mergina skaudžiai nudegė patikėjusi fotografu prisistatančio Dovydo (A.Arutiuniano) vilionėmis.
Ne viena mergina skaudžiai nudegė patikėjusi fotografu prisistatančio Dovydo (A.Arutiuniano) vilionėmis.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 21, 2018, 10:43 AM, atnaujinta Jul 21, 2018, 7:03 PM

Apie moteris viską išmanantis alfa vyras, bendradarbiaujantis su tarptautinėmis modelių agentūromis fotografas Dovydas, santaupų keleriems metams į priekį turintis apsukruolis.

Taip prisistatydavo Armėnijoje gimęs, Jurbarke užaugęs 29-erių A.Arutiunianas. Tačiau paskaitas apie moterų viliojimą dabar jis gali skaityti nebent Lukiškių tardymo izoliatoriuje-kalėjime dienas leidžiantiems vyrams.

A.Arutiunianas buvo suimtas praėjusią savaitę, kai pareigūnams kilo įtarimų, kad viliokliu save vadinantis vyras merginas į lovą įsitempdavo prieš jų valią.

Tyrimą dėl išžaginimo sostinės policija pradėjo gavusi vienos merginos pareiškimą.

Ji A.Arutiuniano bute atsidūrė pamačiusi fotografo Dovydo skelbimą – fotosesijose dalyvaujančioms merginoms buvo siūloma tarptautinė modelio karjera.

Įtariama, kad fotografuotis merginą pasikvietęs vyriškis ją galėjo apsvaiginti nenustatytais preparatais ir, pasinaudodamas bejėgiška jos būkle, lytiškai santykiauti prieš jos valią.

Gali būti daugiau aukų

Per kratą A.Arutiuniano namuose rasta paslėptų vaizdo kamerų, pluoštai nuotraukų iš erotinių fotosesijų, vaizdo ir garso įrašų, kuriuose jis bendrauja su savo klientėmis.

Nuotraukas ir įrašus peržiūrėję pareigūnai įtaria, kad prievarta galėjo baigtis ne viena fotosesija, todėl paprašė atsiliepti ir kitas galbūt nukentėjusias merginas.

Pats fotografas su jomis susisiekti ir jų perkalbėti negalės – Vilniaus miesto apylinkės teismas leido jį suimti mėnesiui.

Siūlė erotiškus apatinius

Fotografu Dovydu pasivadinęs A.Arutiunianas modelių ieškodavo internete. Jis merginoms meluodavo, kad bendradarbiauja su garsiomis pasaulio modelių agentūromis, ir žadėjo joms stulbinančią karjerą.

Nors fotografas merginų prašydavo į fotosesiją atsinešti įvairių spalvų apatinių, trumpų sijonų ir aukštakulnių, pats joms pasiūlydavo daug atviresnių apdarų.

Jis gyrėsi bendradarbiaujantis su garsiomis agentūromis, bet neturėjo net savo fotostudijos, o merginas vesdavosi į butą Vilniuje, Kalvarijų gatvėje.

Įrašai atsidurdavo viešumoje

Pirmoji fotosesija būdavo nemokama, o už vėlesnes Dovydas jau prašydavo pinigų – esą tarptautiniai modelių katalogai nemokamai nuotraukų nespausdina.

Jo bute fotografuotų merginų nuotraukos į katalogus nepakliūdavo, tačiau ne viena jų atsidūrė internete.

Neatmetama, kad nuotraukas ir įrašus A.Arutiunianas vėliau galėjo naudoti šantažuodamas savo aukas.

Dėl to teisme jis aiškinosi dar 2014 metais. Tuomet interneto svetainėje „YouTube“ vyras paskelbė vaizdo įrašą, kuriame su mergina imitavo sekso scenas.

Įrašas buvo išplatintas be merginos leidimo, todėl A.Arutiunianas jai turėjo sumokėti 3 tūkst. eurų.

Už internete išplatintus pornografinio turinio įrašus jis buvo baustas ir prieš dvejus metus. Pareigūnams tuomet nepavyko nustatyti merginos, kurios sekso scenos buvo paviešintos internete, bet A.Arutiunianui buvo paskirta 301 euro bauda.

Internete – tik atmatos

Manoma, kad A.Arutiunianas galėjo fotografuoti ir nepilnametes. „Ieškau 13–23 metų merginų, norinčių dirbti fotomodeliais“, – buvo teigiama jo skelbimuose. Tačiau sulaukęs žurnalistų susidomėjimo skelbimą jis pakoregavo – jame nebeliko merginų amžiaus.

A.Arutiuniano nuomone, moterų grožis pradeda blėsti joms sulaukus 23 metų. Šias tiesas jis internete dėstė liepos 5-ąją, praėjus dienai po to, kai Vilniaus policija dėl galimo išžaginimo pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Apie tai dar nieko nežinodamas A.Arutiunianas tądien išplatintame vaizdo įraše dalijo patarimus, kaip susirasti merginą ar žmoną internetu.

Vyrams jis patarė būti atsargiems, nes „internete likusios tik atmatos. Atmata yra moteris arba mergina, kuri negauna dėmesio realybėje ir tada lenda į internetą“.

A.Arutiunianas įspėjo vyrus, kad moterys gali jais pasinaudoti, nes tokia jau jų prigimtis: „Tai darė mano mama, mano sesuo, tai daro visos moterys. Čia nėra ko pykti, jei nežinai jų prigimties, gali tik pykti ant savęs.“

Galbūt todėl, kad moterys nepasinaudotų jo turtu, A.Arutiunianas praėjusiais metais buvo nuteistas už nusikalstamą bankrotą.

Dominuoti privalo vyras

Kokią reikšmę pinigai turi vyrų ir moterų santykiams, jis kalbėjo ir prieš dvejus metus duodamas interviu portalui lrytas.lt.

„Jei poroje nėra darbo etikos, vyras nesugebės pasirūpinti savo moterimi, todėl anksčiau arba vėliau pora išsiskirs. Jeigu nepavyks pritraukti nuolatinių pajamų, bus daug rūpesčių“, – tuomet žurnalistei aiškino A.Arutiunianas.

– Pinigai šeimoje yra labai svarbūs?

– Aišku. Pavyzdžiui, aš galiu artimiausius šešerius metus nedirbti. Tiesiog neturiu įpročių, kurie siurbtų pinigus, – neinu pas striptizo šokėjas, neperku bulvių traškučių ir nevaikštau po restoranus.

Svarbūs ne tik pinigai, bet ir vyro elgesys su moterimi. Vyras turi mokėti rodyti dėmesį, šokti su moterimi, dominuoti, „eiti kiaurai“, kad moteris jaustųsi gerai.

Tačiau dažniausiai lietuviai vyrai keikiasi, nori gulėti ant sofos ir nejaučia aistros savo veiklai. Jų draugai dažniausiai būna tik lietuviai, o tai jau blogai – reikia turėti pažinčių visame pasaulyje, kad pavyktų pritraukti resursų.

Nereikėtų pamiršti, kad ir seksas yra dalis mūsų gyvenimo. Vyras turi mokėti patenkinti moterį. Ir tam nereikia alkoholio. Alfa vyrui nereikia gerti.

Jis sportuoja ir turi kūną, kuris leidžia jam jungtis su moterimi, daryti ją laimingą. Tas kūnas turi būti toks, kad leistų su moterimi šokti, bučiuotis ir mylėtis.

– Pakalbėkime apie realias situacijas.

Kaip turėtų elgtis alfa vyras grįžęs į namus po darbo?

– Reikia mokėti rodyti dėmesį. Grįžęs vyras iškart turi tiesti moteriai ranką, pakelti ją ant rankų, įjungti muziką, pabučiuoti, pašokti kartu. Taip pat jis turėtų ją kur nors nusivesti, bet nesakyti jai, kur ketina eiti.

Būnant su tokiu vyru jai net nekils minties susirasti meilužį.

– Bandau įsivaizduoti, kad grįžęs po darbo vyras kviečia mane šokti. Nežinau, ar būčiau patenkinta, – juk laukia vakarienės ruošimas ir kiti kasdieniai reikalai.

– Moterims patinka, kai vyrai jas veda.

– Bet tai nepanašu į realybę.

– Aš mokausi iš amerikiečių multimilijardieriaus Granto Cardone’o, kuris gyvena su Holivudo aktore Elena Lyons. Jis yra atsakingas už jos mąstymą.

Normalu, kad moterims reikia namo, automobilio, bet svarbiausia yra emocinis stabilumas – jis rūpinasi, kad jos mąstyme nebūtų bloko, kuris trukdytų jungtis su pasauliu.

– O kaip vyras gali rūpintis moters mąstymu?

– Tiesiog jis dalijasi savo patirtimi, kaip veikia pasaulis. Nieko negalima slėpti ar bijoti – reikia šnekėti ir „eiti kiaurai“. Arba eini kiaurai, arba eini pasyviai – nėra viduriuko.

– Jei gerai suprantu, kad pora būtų laiminga, vyras turi dominuoti?

– Vyras turi suprasti, kad moteris jam nepriklauso, bet jis turi rūpintis jos mąstymu ir kelti ją į viršų. Amerikoje užkalbinau mergaitę, kuri sėdėjo su savo tėvais.

Iš jos akių pamačiau, jog ji nori su manimi bendrauti, jungtis, bet tėvai kategoriškai jai uždraudė teigdami, kad negalima šnekėti apie seksą.

– Kodėl būtinai reikėjo kalbėti apie seksą?

– Manau, apie viską galima kalbėti. Žmonės ateina iš skirtingų pasaulių. Reikia mokėti prie kiekvieno prieiti, tačiau tėvai užblokavo mūsų bendravimą neleisdami jai kalbėtis su manimi.

Jie nepagalvojo, jog aš galiu būti tas žmogus, kuris yra sukaupęs tiek resursų, kad gali sau leisti nedirbti šešerius metus.

– Atrodo, jau uždirbote pirmąjį milijoną?

– Tai privačios detalės. Bet aš ne ten matau laimę.

Pinigai tik suteikia laisvę. Svarbiausia yra santykiai.

– Grįžkime prie mūsų sukurtos situacijos, kurioje dominuoja vyras, – jis grįžta į namus, pakviečia žmoną šokti, ima ją bučiuoti. Bet gal ir moteris kuo nors turėtų žavėti savo vyrą?

– Moteris turi gražiai apsirengti, būti seksuali.

Lietuvės labai gerai moka maivytis, gražiai rengiasi.

Kai buvau Amerikoje, pakraupau. Ten moterys rengiasi labai prastai. Tiesa, joms tai netrukdo jaustis gerai – jos nesibaimina dėl savo reputacijos ar seksualumo. Ten didelė rinka.

Moterims reikia kuo daugiau maivytis, flirtuoti, juokauti, žaisti. Visa tai yra labai gerai.

– O jei persistengs?

– Tai gerai, tegu persistengia. Alfa vyras priims ją tokią, kokia yra. Tegul juokauja kiek tik nori. Alfa vyras vis tiek dominuos.

– Bandau įsivaizduoti, kiek moterų piktinasi dėl tų kalbų apie vyrų dominavimą.

– Tikrai piktinasi. Labai įžeidžiau moteris, kai kalbėjau apie moterų psichologijos sutriuškinimą, vyro dominavimą, „ėjimą kiaurai“, moters paėmimą.

– Bet juk tai tikrai žeidžia.

– Tai vidinės moterų problemos. Jos patiria vidinį konfliktą.

– Negi visi vyrai stiprūs?

– Tikrasis alfa vyras negalvoja tik apie Lietuvą – jis galvoja apie visą planetą. Jis daro tai, kas jam patinka, o moteris su tokiu vyru mato ateitį.

Jei jis dejuos, kad piniginėje nėra pinigų, jis nebus alfa.

Štai beta vyrai labai linkę dejuoti dėl pakilusių kainų ir dėl to, kad mus mausto valdžia.

– Tai dar yra ir beta vyrų? Kaip juos atskirti?

– Beta vyras uždirba ir rengiasi vidutiniškai. Dar beta vyrai nuo alfa skiriasi tuo, kad turi moterišką balsą.

– Kas yra jūsų vadinamoji vidutiniška apranga?

– Neseniai atvažiavau pas draugą ir pamačiau, kad jis vilki juodais marškinėliais.

Viskas, jis jau miręs! Jis slepiasi nuo pasaulio ir yra beta.

– Kuo skiriasi alfa ir beta vyro priėjimas prie moters?

– Beta vyras nepatogiai jaučiasi savo kūne. Jis prieina prie moters, o moteris iš karto pastebi, kad jis jaučiasi nepatogiai.

Alfa vyras – priešingai. Jis gali būti ir su sportiniu kostiumu, bet jausis gerai. Jis turi tikėti tuo, ką šneka ir ką daro.

Lietuvoje visada suveikia viena frazė: „Labas, ar mėgsti šokti?“

Štai ko reikia paklausti, kad užmegztum kontaktą su moterimi. Lietuvoje šokti nori visos.

Parodykite man moterį, kuri nenori šokti.

Alfa vyras yra chameleonas. Jis neįžeis moters ir bet kokiu atveju sugebės prie jos prisitaikyti. Jeigu ji nenorės šokti, jis pasiūlys jai pasivažinėti naujausiu BMW.

Kita gali užsimanyti paplaukioti valtimi – vyras chameleonas pasiūlys ir tokią pramogą.

Jis pirmiausia prisitaikys, o vėliau pakreips moters nuomonę taip, kaip jam patogu.

Alfa vyras investuoja į savo mąstymą, rūpinasi savo protu.

– Kaip elgtųsi alfa vyras sužinojęs, kad moteris jam neištikima?

– Jis nepyks ant moters. Supras, jog pats kaltas dėl to, kad jos nepatenkino.

Neištikimybė yra pasekmė. Moteris nebūna neištikima be priežasties. Alfa vyras turi leisti moteriai jaustis laisvai.

Kita vertus, labai svarbu, kad vyras mokėtų patenkinti moterį.

– Tai kaip tą moterį patenkinti?

– Neturi būti jokio alkoholio. Jeigu išgersi, iš karto tapsi beta vyru. Alfa vyrui nereikia alkoholio, kad galėtų bendrauti su moterimi. Jis mato ją kiaurai.

Moterims patinka staigmenos. Svarbiausia, kad jos neišgąsdintų.

– Kodėl pats iki šiol neturite žmonos?

– Kai nebuvau chameleonas, turėjau merginą lietuvę. Norėjau pakeisti jos mąstymą, bet neišsiaiškinau jos tikslo – tada ji norėjo šeimos ir vaikų, o aš troškau išplėsti veiklą.

Mūsų tikslai buvo skirtingi, todėl išsiskyrėme. Aš dar noriu tobulėti, išplėsti pažintis visame pasaulyje.

– Kokia moteris jus sužavėtų?

– Šviesiaplaukė. Mano mama irgi šviesiais plaukais, o su mama labai gerai sutariu. Turėtų būti liekna, nes pats nesu stambus. Man svarbu, kad mergina būtų moteriška.

Man pikta, kai moterys mano, kad susiradus vyrą joms nebereikės būti seksualioms.

Paprastai kalbant, moterys apsileidžia, prisiaugina svorio ir tada vyrai ima nuo jų bėgti.

Nereikėtų pamiršti, kad vyras gyvena beždžionės kūne.

Lietuvės – labai žavios, viena už kitą gražesnės. Tai ką daryti tiems vyrams? Jie eina gatve ir mato gražuoles.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.