Pramogavę poilsiautojai pasigedo turto, bet vagys jį paslėpė netikusiai

Telefone įdiegta jo buvimo vietą parodanti programėlė 31 metų Šilalės gyventojui ir 30 metų vilniečiui padėjo atgauti visus Šventojoje pavogtus brangius daiktus.

Šventosios kurorte esančius vasarnamius vagišiai „patikrina“ palyginti dažnai.
Šventosios kurorte esančius vasarnamius vagišiai „patikrina“ palyginti dažnai.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 23, 2018, 9:11 AM

Praėjusį trečiadienį Šventojoje, Pylimo gatvėje, išsinuomoto namelio terasoje iki 4 valandos ryto vakaroję du poilsiautojai kompiuterį, du mobiliuosius telefonus, rankinę ir „Lacoste“ firmos batelius įsinešė į namo vidų, tačiau pamiršo užrakinti duris.

Ryte atsikėlę jie savo daiktų neberado. Dingusių daiktų vertė – beveik 4 tūkst. eurų. Apie vagystę jie pranešė policijai. Atvykus pareigūnams buvo aptiktas buvimo vietą rodantis signalas, kurį skleidė vienas iš pavogtų telefonų.

Toje pačioje gatvėje eidami tarp medinių namelių policijos pareigūnai tikėjosi, kad kartu su telefonu aptiks ir vagis.

Šalia GPS signalo nurodomos vietos surinkus pavogto telefono numerį jis suskambo po vienu ant polių pastatytu nameliu.

Apvogtų poilsiautojų nuostabai, netrukus policijos pareigūnė iš po namelio ištraukė čia paslėptus visus pavogtus daiktus.

Juos pavogęs nusikaltėlis dar nustatinėjamas, tačiau policijos pareigūnams kilo nemažas galvosūkis, kodėl kompiuterį, telefonus, rankinę ir batus vagiui reikėjo slėpti čia.

„Gal jis su tiek daug svetimų daiktų negalėjo grįžti į nakvynės vietą, gal jų nenorėjo rodyti tiems, su kuriais atvyko į kurortą?“ – svarstė Palangos policijos komisariato Veiklos skyriaus viršininkas Kęstutis Bončkus.

Šią vagystę tiriantys pareigūnai linkę manyti, kad svetimus daiktus nugvelbęs vagis buvo apsistojęs netoli tos vietos, kur grobį buvo paslėpęs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.