Kuriozinė situacija: vairuotojas ant žemės, o šalia – neeilinis „automobilis“

Radviliškio rajone į pareigūnų rankas įkliuvo neeilinio „automobilio“ savininkas. Negana to, vairuotojas buvo neblaivus – prisipažino, jog išgėrė keturis butelius alaus.

Lrytas.lt koliažas.
Lrytas.lt koliažas.
Stop kadras.
Stop kadras.
Stop kadras.
Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 25, 2018, 12:03 PM, atnaujinta Jul 25, 2018, 1:24 PM

„4 ratai, variklis, vairas, sėdynė ir jau automobilis! Štai toks „transportas“ rieda Lietuvos kaimų keliuose,“ – savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje rašė Šiaulių apskrities policija.

Šiaulių apskrities policija su įrašu pasidalino ir filmuota vaizdo medžiaga, kurioje matosi ant žemės gulintis neblaivus vyras ir jo itin neįprasta transporto priemonė.

Kaip toliau informuoja Šiaulių apskrities policija, penktadienį Radviliškio rajono gyventojai pranešė, kad „suniokota mašina“ važiuoja visiškai girtas vyras.

Pareigūnai neaiškią transporto priemonę ir šalia gulintį vyriškį surado Polekėlės kaime. Vyras neprisipažino vairavęs, o liudininkų galėjusių tai patvirtinti neatsirado, todėl asmuo buvo sulaikytas už girto pasirodymą viešoje vietoje.

61 metų vyras į alkotesterį pūsti nepajėgė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.