Šiaulių pareigūnai sustabdė neeilinį BMW: kelyje surengtas šviesų šou

Antradienį Šiaulių apskrities policija savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje pasidalijo filmuota medžiaga, kurioje užfiskuotas neeilinis automobilis. Už kelyje surengtą šviesų šou vairuotojui gresia bauda.

Vairuotojas kelyje surengė šviesų šou.<br>Stop kadras.
Vairuotojas kelyje surengė šviesų šou.<br>Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 31, 2018, 3:13 PM

Šiaulių pareigūnai sustabdė neeilinį automobilį – BMW buvo perdarytas taip, kad priminė amerikietišką policijos transportą. Negana to, jame veikė ir daug žybčiojančių švyturėlių.

„Štai tokį, lyg amerikietiškas policijos transportas, automobilį pareigūnai pastebėjo Šiaulių gatvėse. Užkliuvo jis dėl miksinčių švyturėlių. Vairuotojas pasakojo taip mašiną išdailinęs įvairiems „tiuninguotų“ automobilių susitikimams, o švyturėliai važiuojant įsijungė netyčia, mat ši funkcija valdoma telefonu“, – socialiniame tinkle „Facebook“ skelbė Šiaulių apskrities policija.

Išskirtinio automobilio vairuotojas užsitraukė baudą, mat važinėti su įrengtais  žybčiojančiais švyturėliais ar specialiais garso signalais be leidimo – draudžiama.

„Primename: Transporto priemonių vairavimas su įrengtais žybčiojančiais švyturėliais ar specialiais garso signalais be leidimo užtraukia baudą vairuotojams nuo 30 iki 50 eurų toliau“, – rašė Šiaulių apskrities policija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.