Viduryje kelio stovėjusiame „Mercedes Benz“ – miegantis vyras

Socialinio tinklo „Facebook“ vartotojas pasidalijo filmuota medžiaga, kurioje užfiksuotas neeilinis įvykis. Šeštadienio naktį Vilniuje pareigūnai išvydo keistą sceną – priešpriešinėje eismo juostoje stovėjo automobilis „Mercedes Benz“, o jo viduje jie rado miegantį vyrą.

Pareigūnai išvydo neeilinę sceną.<br>Stop kadras.
Pareigūnai išvydo neeilinę sceną.<br>Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 4, 2018, 3:30 PM, atnaujinta Aug 4, 2018, 3:50 PM

Socialinio tinklo „Facebook“ vartotojas D.Hrytsai savo paskyroje pasidalijo filmuota vaizdo medžiaga, kurioje užfiksuotas apie 3 val. Vilniuje viduryje kelio sustojęs automobilis „Mercedes Benz“.

„Mercedes stovėjo ant viaduko priešpriešinio eismo juostoje, ir niekas net negalėjo prižadinti šio miegančiojo gražuolio – nei civiliai, nei pareigūnai. Policininkams vėliau pavyko atidaryti bagažinę ir ištraukti vairuotoją. Jis buvo išvežtas į komisariatą, o automobilis, tikriausiai, į saugomą aikštelę“, – rašė „Facebook“ vartotojas D.Hrytsai.

Kaip naujienų portalą lrytas.lt informavo Vilniaus apskrities VPK, apie 02 val. 25 min. gautas pranešimas, kad Vilniuje, ant Valakampių viaduko, važiuojant nuo Žirmūnų, viduryje kelio, priešpriešinėje eismo juostoje stovi automobilis.

Pareigūnai atvykę į įvykio vietą visuregio „Mercedes Benz“ viduje rado miegantį, neblaivų žmogų. Kadangi automobilis stovėjo (taip teigė ir pranešėjęs), nėra užregistruotas vairavimo faktas.

Neradus, kas automobilį galėtų parvairuoti, jį išvežė pareigūnai.

Žmogus, rastas „Mercedes Benz“ automobilyje, buvo išvežtas į policijos komisariatą. 

Įvykis tiriamas. 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.