Žmogų suvažinėjęs ir iš avarijos pasprukęs vairuotojas po paros pats pasidavė policijai

Raseinių policijai po paros pats pasidavė vairuotojas, kuris Ariogalioje suvažinėjo žmogų ir iš įvykio vietos paspruko.

Žmogų suvažinėjęs ir iš avarijos pasprukęs vairuotojas po paros pats pasidavė policijai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Žmogų suvažinėjęs ir iš avarijos pasprukęs vairuotojas po paros pats pasidavė policijai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-09-06 09:43, atnaujinta 2018-09-06 11:06

Kaip pranešė Policijos departamentas, trečiadienį apie 19 val. 53 min. BPC gautas vyro (gim. 1989 m.) pranešimas, kad jis rugsėjo 4 d. apie 21 val. 40 min. Raseinių r., Ariogaloje, vairuodamas automobilį „Ford Mondeo“, partrenkė bei mirtinai sužalojo gatve ėjusį vyrą (gim. 1969 m.) ir iš eismo įvykio vietos pasišalino.

Po šio skambučio į BPC įtariamasis buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Kaip jau skelbė lrytas.lt, po avarijos iš karto nesugebėjus surasti nuvažiavusio automobili ir jo vairuotojo, policija kreipėsi į visuomenę ir paprašė pagalbos. Tikėtina, kad būtent tai ir paskatino išsigandusį automobilio vairuotoją pasiduoti.

„Policijos pareigūnų vyras laukė Raseinių rajone, Daugėliškių kaime, netoli ten esančių partizanų bunkerių. Naktį miške besislapstančiam vyrui, matyt, prabilo sąžinė ir jis nutarė prisipažinti dėl sukelto eismo įvykio“, - pranešė Šiaulių apskrities VPK.

Įvykio vietoje rasti pėdsakai leidžia daryti prielaidą, jog vyriškį partrenkusio automobilio važiavimo kryptis buvo nuo Taurupio kaimo link Ariogalos centro.

Dėl kelių transporto priemonių eismo saugumo taisyklių pažeidimo, sukėlusio žmogaus mirtį, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.