Šilutės istorijos: buvusio mero sūnus įsivėlė į konfliktą, kelininkui lūžo ranka

Liaudies išmintis sako, kad obuolys nuo obels netoli rieda. Taip galima pasakyti ir apie vietos politiką, buvusį Šilutės merą  Arvydą Jaką bei jo atžalą.

 Šioje rekonstruojamoje sankryžoje politiko sūnus įsivėlė į konfliktą su darbininkais.<br> Šilokarčema nuotr.
 Šioje rekonstruojamoje sankryžoje politiko sūnus įsivėlė į konfliktą su darbininkais.<br> Šilokarčema nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 23, 2018, 2:00 PM, atnaujinta Nov 23, 2018, 2:08 PM

Dar nespėjus pamiršti A. Jako ketinimo suduoti per veidą savo kolegai, jo sūnus nuėjo toliau – sulaužė Gluosnių gatvėje dirbusiam darbininkui ranką. Apie tai pasakojo ne tik į redakciją užsukęs skaitytojas.

Apsižodžiavo

Pasak skaitytojo, politiko sūnus sustojo prie dabar daromos žiedinės sankryžos Gluosnių gatvėje, Šilutėje, ir užpuolė ten besidarbuojantį vyrą.

„Nepatiko eismo tvarka, užsipuolė traktorininką, ėmė jį koneveikti. Tas jam – atgal. Abu apsižodžiavo. Traktorininkas paėmė kastuvą ir pagrasino, kad skels per ausį, bet užkliuvo ir parvirto. A.Jako sūnus tuo metu atėmė kastuvą ir juo sulaužė ranką darbuotojui“,- trumpai paaiškino įvykį matęs vyras.

Nuvykus į įvykio vietą, darbininkai tvirtino tą patį.

„Mes juk matėme. Pylėme skaldą. Leisti važiuoti niekam negalėjome. Jakas atvažiavo ir supyko, kad negali pravažiuoti. Pasiuto. Trenkė kolegai kastuvo kotu į ranką ir ją sulaužė“, – sakė kelininkai.

Teigia, kad gynėsi

Politikas A.Jakas tvirtino, kad jo sūnus tik paklausė, kaip pravažiuoti ir tikrai jokios rankos nelaužė.

„Suprantu, kad tie darbininkai nervuoti, bet turi pasirūpinti, kad būtų galima pravažiuoti. Sūnus pasakė: „Tėti, aš gyniausi“. Suprantu darbininkus“, – tęsė politikas.

Pašnekovas ne kartą pakartojo, kad supranta besidarbuojančius, nes jiems dėl susiklosčiusios absurdiškos situacijos Šilutėje, Gluosnių gatvėje, tenka išgirsti daug nepasitenkinimo žodžių ir dėl to yra kartais net streso būsenoje. A.Jakas ne kartą patikino – sūnus tik paklausė, kaip pravažiuoti, o susidariusioje konfliktinėje situacijoje tiktai gynėsi.

Kaip buvo iš tiesų? To paklausėme Šilutės policijos komisariato viršininko Artūro Mikalausko. Pareigūnas situacijos nekomentavo.

„Vyksta ikiteisminis tyrimas. Duomenų negaliu atskleisti. Matau, kad esmę jūs žinote. Kartoti nenoriu. Jei daugiau komentuoti, reikia gauti prokuroro leidimą“, – trumpai paaiškino viršininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.