Prekybos centro aikštelėje nufilmavo greitus ir įsiutusius BMW: neišvengta avarijos

Policija paskyrė baudas dviem BMW vairuotojams, „padriftinusiems“ prekybos centro aikštelėje. Tąkart neišvengta ir avarijos – vienas BMW atsitrenkė į sieną. Viską užfiksavo prekybos centro automobilių aikštelės kameros.

 Prekybos centro automobilių aikštelėje nufilmavo greitus ir įsiutusius BMW: neišvengta avarijos.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos.
 Prekybos centro automobilių aikštelėje nufilmavo greitus ir įsiutusius BMW: neišvengta avarijos.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 2, 2019, 11:34 AM, atnaujinta Jan 2, 2019, 4:58 PM

Apie BMW vairuotojams paskirtas baudas socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė policija. 

„Greitų ir įsiutusių BMW vairuotojų lenktynės prekybos centro automobilių stovėjimo aikštelėje baigėsi didelėmis baudomis ir atimta teise vairuoti.

Pirmasis nubaustas 225 Eur bauda ir teisių atėmimu vieniems metams. Antrajam teks pakloti 1200 Eur ir 2 metus pailsėti nuo vairavimo.

Abu lenktynininkai pripažino savo kaltę dėl įvykio gailėjosi“, – rašoma policijos pranešime.

Policija taip pat išplatino ir vaizdo medžiagą, iš kurios aiškėja, kad abu BMW buvo užfiksuoti Vilniuje esančio prekybos centro „Panorama“ automobilių aikštelėje lapkričio 18 d. apie 18 val.

Vaizdo medžiagoje matyti, kaip slystelėjęs šonu pravažiuoja vienas BMW, įkandin jo važiuojantis bando pakartoti manevrą, tačiau galine dalimi trinkteli į sieną. Po smūgio į sieną BMW nuvažiuoja net nesustojęs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.