Lietuvoje apsipirkinėdavęs lenkas spėjo ir dukart apsivogti

Ne tik lietuviai vyksta į Lenkiją apsipirkti - mes taip pat sulaukiame svečių iš užsienio. O vienas Lietuvoje apsipirkęs Lenkijos pilietis namo nusprendė grįžti turtingesnis nei atvyko. 

 55 m. vyras atlygino dviejų savo vagysčių žalą.<br> Kauno apskr. VPK nuotr.
 55 m. vyras atlygino dviejų savo vagysčių žalą.<br> Kauno apskr. VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 31, 2019, 10:38 AM

Kaip praneša Kauno apskrities VPK, 2018-ųjų kovo 1 d. Kaune, vienoje kavinėje, iš vyro striukės kažkas slapta ištraukė 2500 eurų. O rudenį toje pačioje kavinėje iš kito vyro striukės vidinėje kišenėje buvusios piniginės pagrobti 1500 eurų. Iš viso per abi vagystes pasisavinta 4000 eurų.

Nukentėję vyriškiai ne iš karto suvokė, jog yra apvogti – tik po kurio laiko suprasdavo, kad neteko didelės pinigų sumos. Netrukus po to buvo nustatytas ir pats vagystes įvykdęs asmuo. Tai - 55 m. Lenkijos pilietis, į Lietuvą atvykdavęs įsigyti vaikiškų perkių. Pagrobtus pinigus vyrukas išleido savo asmeninėms reikmėms. Pareigūnams identifikavus vagystes vykdžiusį asmenį ir nustačius, kad būtent tas pats asmuo kavinėje du kartus apvogė kavinės lankytojus, jis gailėjosi bei atlygino žalą abiems nukentėjusiesiems.

Sausio 23 d. Kauno apylinkės teismo Kauno rūmų prašyta užbaigti procesą baudžiamuoju įsakymu ir Lenkijos piliečiui skirti piniginę baudą.

Asmenis, taip pat nukentėjusius nuo šio vyro, policija prašo kreiptis į Kauno apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą telefonu 8 37 303 890 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.