Šilutėje pareigūnai užfiksavo visiškai girto vairuotojo automobilį „skraiduolį“

Penktadienį Šilutės pareigūnai užfiksavo dideliu greičiu važiavusį ir į medį atsitrenkusį automobilį. Kaip paaiškėjo, jo vairuotojas buvo visiškai girtas.

Vairuotojas buvo visiškai girtas.<br>Tauragės apskrities VPK nuotr.
Vairuotojas buvo visiškai girtas.<br>Tauragės apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 22, 2019, 8:27 PM, atnaujinta Mar 23, 2019, 3:07 PM

Kaip informavo Tauragės apskrities VPK, saulėtą penktadienį, apie 16 val. 52 min. Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai užfiksavo eismo įvykį.

Važiuojant pareigūnams Šilutės mieste, Tilžės gatve ties kelio vingiu, priešpriešais „parskrido“ automobilis „Audi A6“, kuris slydo kelkraščiu ir trenkėsi į pakėlėje augantį medį, nuo atotrankos grįžo į važiuojamają kelio dalį ir tik dėl greitos pareigūno reakcijos neįvyko automobilių susidūrimas.

Iš automobilio išlipęs vyras (gim. 1985 m.), akivaizdžiai atrodė neblaivus, sunkiai orientavosi aplinkoje. Alkoholio kiekio matuoklis parodė net 3,99 promiles. Vairuotojas dėl sužalojimų buvo pristatytas į gydymo įstaigą ir sulaikytas pagal LR BPK 140 str. (Laikinas sulaikymas).

Už tokį nusižengimą vyras atsakys pagal LR BK 281 str. 7 d. (Vairavimas, kai neblaivumas viršija 1,5 prom.). Toks nusikaltimas užtraukia baudą arba areštą, arba laisvės atėmimą iki vienerių metų.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.