Įžūlus nusikaltimas Kėdainiuose: plėšikai lazdomis išdaužė lošimų saloną ir pagrobė pinigus

Ankstyvą antradienio rytą Kėdainiuose įvykdytas įžūlus apiplėšimas. Pirminiais duomenimis, dar švintant į lošimų automatų saloną užėjo trys lazdomis ginkluoti vyrai, kurie puolė ten dirbusią darbuotoją, viską išdaužė ir pagrobė kasą su joje buvusiais pinigais.

 Įžūlus nusikaltimas Kėdainiuose: plėšikai lazdomis išdaužė lošimų saloną ir pagrobė pinigus.<br> D.Kuprijanovo/rinkosaikste.lt nuotr.
 Įžūlus nusikaltimas Kėdainiuose: plėšikai lazdomis išdaužė lošimų saloną ir pagrobė pinigus.<br> D.Kuprijanovo/rinkosaikste.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Dmitrijus Kuprijanovas, rinkosaikste.lt

2019-05-07 11:05, atnaujinta 2019-05-07 11:08

Nusikaltimas Janušavos kaimo Ąžuolyno gatvėje įvykdytas apie 4 valandą ryto. Su lazdomis į automatų saloną įėję plėšikai ėmė daužyti stiklines vitrinas ir inventorių, vyrai puolė grasinti ten dirbančiai darbuotojai. Vyrai ne tik grasino, bet į darbą paleido ir rankas – darbuotoja nesunkiai nukentėjo.

Įsilaužę į darbuotojos patalpas nusikaltėliai puolė prie kasos su pinigais. Kiek tiksliai pinigų pagrobta – dar nustatinėjama. Palikę nusikaltimo įrankius vyrai paspruko.

Įvykio vietoje nuo ankstyvo ryto dirbo gausios ne tik Kėdainių, bet ir Kauno policijos pajėgos. Yra atvykęs kinogolas su šunimi. Peržiūrimi vaizdo kamerų įrašai, mat visos patalpos yra filmuojamos.

Kol kas įtariamųjų policija nenustatė. Vyksta tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.