Dėl įvykdytos žmogžudystės Jurbarke suimtas dar vienas nepilnametis

Dėl Jurbarke įvykdyto jaunuolio nužudymo suimtas dar vienas nepilnametis įtariamasis, BNS patvirtino Kauno prokuratūros atstovė Izabelė Bočkienė.

 Dėl įvykdytos žmogžudystės Jurbarke suimtas dar vienas nepilnametis.<br> L. Pilecko nuotr.
 Dėl įvykdytos žmogžudystės Jurbarke suimtas dar vienas nepilnametis.<br> L. Pilecko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 27, 2019, 2:54 PM, atnaujinta May 27, 2019, 3:12 PM

„Šiuo metu įtarimai pareikšti dar vienam nepilnamečiui, todėl daugiau informacijos pateikti negalime“, – sakė I.Bočkienė.

Praėjusios savaitės ketvirtadienį Jurbarke rastas kelias savaites dingusiu laikyto jaunuolio kūnas su durtine žaizda kaklo srityje. 2001 metais gimęs jaunuolis ieškotas nuo gegužės 10 dienos.

Dar prieš surasdami nužudytojo kūną dėl galimo nusikaltimo įvykdymo pareigūnai sulaikė nepilnametį įtariamąjį. 2001 metais gimęs įtariamasis buvo suimtas iki birželio mėnesio.

Nužudytojo jaunuolio kūnas buvo rastas Žemaitės gatvėje esančiame apleistame pastate, jau du dešimtmečius neveikiančiame darželyje.

Kuomet jaunuolio mama jo pasigedo namuose, buvo paskelbta vaikino paieška. Visi įkalčiai nuvedė pas 17-metį vaikiną.

Teigiama, kad miręs jaunuolis su įtariamuoju nužudymu anksčiau buvo geri draugai, o jų motinos tarpusavyje puikiai sutarė. Policijos žiniomis, vaikinai narkotikų nevartojo, neturėjo problemų su svaigalų vartojimu.

Įtariama, kad nusikaltimas buvo spontaniškas - draugams susiginčijus vienas griebė peilį ir smeigė kitam į kaklą. Pradėjus ieškoti dingusio vaikino, įtariamasis teigė nežinantis, kur jis yra.

Kaip kiek anksčiau yra sakęs Jurbarko policijos komisariato viršininkas Aivaras Dumčius, šis nusikaltimas laikomas pačiu žiauriausiu, įvykdytu Jurbarko krašte.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.