Liūdnai pasibaigę festivaliai: ikiteisminiai tyrimai dėl turėto amfetamino, kokaino, „žolės“

Vasaros metu, vykstant festivaliams, jaunuoliai vyksta į juos ne tik pasimėgauti geru oru, draugų kompanija bei gera muzika. Nors prie įėjimo į festivalio teritoriją, apsauga akylai apžiūri, ką atsineša renginio lankytojai, šie alkoholį pakeitė lengviau paslepiamais dalykais – narkotikais. Tačiau tokiems vaikinams ir merginoms nepavyko prasmukti pro pareigūnų, vaikščiojusių su tarnybiniais šunimis, akis.

Liūdnai pasibaigę festivaliai: ikiteisminiai tyrimai dėl turėto amfetamino, kokaino, „žolės“.<br>G.Bitvinsko asociatyvi nuotr.
Liūdnai pasibaigę festivaliai: ikiteisminiai tyrimai dėl turėto amfetamino, kokaino, „žolės“.<br>G.Bitvinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 29, 2019, 12:40 PM

Kaip praneša Utenos apskrities VPK, ketvirtadienį, liepos 25 dieną, apie 18 val. 37 min., Ignalinos rajone, Meironų kaime, vykdant teritorijos, kur vyks festivalis „Galapagai“ apžiūrą su kinologu ir šunimi, palapinėje buvusioje kuprinėje, priklausančioje vyrui (gim. 1995 m.), rasta kaip įtariama augalinės kilmės narkotinių medžiagų – kanapių. 

Vyras po apklausos paleistas.

Tą pačią dieną, apie 20 val. 26 min., Molėtų rajone, Čiūlėnų seniūnijoje, Budriškių kaime, festivalio „Supynės 2019“ prieigose buvo sustabdytas automobilis BMW 324, kurį vairavo moteris (gimusi 1992 m.).

Tarp asmeninių vairuotojos daiktų buvo rasti du polietileniniai maišeliai su baltos spalvos milteliais, galimai narkotinė medžiaga – amfetaminu.

Moteris sulaikyta ir uždaryta į Utenos apskrities VPK areštinę.

Tą patį ketvirtadienį, apie 22 val. 50 min., festivalio „Supynės 2019“ prieigose buvo sustabdytas automobilis TOYOTA COROLLA, kurį vairavo vyras (gim. 1990 m.).

Jo automobilyje rasta keturios rožinės spalvos tabletes, galimai narkotinės medžiagos.

Vyras po apklausos paleistas.

Dar vienas įvykis užfiksuotas tame pačiame festivalyje, prieš paskutinės festivalio dienos vakarą, 22 val. 57 min.

Pas 18-metę merginą rastas tabako plastikinis maišelis, kuriame buvo vienas folijos lankstinukas su tamsiai rudos spalvos galimai narkotine medžiaga, hašišu.

Paskutiniąją festivalio naktį, apie 03 val. 15 min., pas vyrą (gim. 1986 m.) buvo rastas plastikinis konteineris, kurio viduje buvo žalios spalvos augalinės kilmės, galimai narkotinė medžiaga, kanapės. 

Šeštadienį pareigūnai intensyviai dirbo ir kitame festivalyje. 

Apie 18 val. 40 min., Molėtų rajone, Giedraičių seniūnijoje, Žalvarių kaime, vykstančiame renginyje „Betsafe Radistai Village 2019“, „Obuolių salos“ teritorijoje pas 16-metį, gyvenantį Jonavos rajone, Šveicarijos kaime, Pušyno gatvėje, džemperio kišenėje rastos šešios žalios spalvos tabletes įsuktos į foliją, galimai narkotines medžiagos. 

Dėl visų užfiksuotų įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.