Marijampolėje pareigūnai vijosi sparčiai skriejusį automobilį: paaiškėjo, kad jo niekas nevairavo

Marijampolės pareigūnams teko vytis dideliu greičiu skriejusį automobilį. Bėgliai spruko nesėkmingai - policija automobilį aptiko stovintį kieme. Įdomu tai, kad vairuotojo jame nebuvo, tačiau keleivių - net trys. Visi girti vyrai tikino, jog automobilio niekas nevairavo.

Marijampolėje pareigūnai gaudė skriejusį automobilį: paaiškėjo, kad jo niekas nevairavo.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Marijampolėje pareigūnai gaudė skriejusį automobilį: paaiškėjo, kad jo niekas nevairavo.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 21, 2019, 9:48 AM, atnaujinta Aug 21, 2019, 9:49 AM

Kaip pranešė Marijampolės apskrities VPK, antradienio naktį, apie 01 val. 50 min., Marijampolėje policija Vytauto gatvėje pastebėjo dideliu greičiu važiuojantį automobilį „VW Touran“, kurį pasivijus jis buvo rastas jau stovintis kieme, esančiame Kumelionių kaime, Dvarkelio gatvėje. 

Vairuotojo vietoje nieko nebuvo, o keleivio vietose sėdėjo akivaizdžiai neblaivūs trys vyrai gim. 1964 m., kuriam buvo nustatytas 1,90 prom. girtumas), gim. 1964 m. (1.73 prom. girtumas) ir gim. 1980 m., kuris įvykio vietoje atsisakė tikrintis blaivumą, vėliau buvo nustatytas 1,62 prom. girtumas).

Asmenys atsisakė nurodyti, kas vairavo automobilį, teigdami, kad automobilio niekas nevairavo.

Visiems vyrams įteikti šaukimai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.