Palangoje vaikinas bokalu išdaužė baro langą, o vėliau nulaužė pareigūnų automobilio veidrodėlį

Viduryje nakties, Palangoje esančiame bare, įsiutęs vaikinas įsivėlė į konfliktą su darbuotojomis ir sviedė į langą bokalą. Vėliau pabėgo iš įvykio vietos. Policijos pareigūnams jį sučiupus, 25-erių vaikinas priešinosi, o sodinamas į tarnybinį automobilį, nulaužė veidrodėlį.

Palangoje vaikinas bokalu išdaužė baro langą, o vėliau nulaužė pareigūnų automobilio veidrodėlį.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Palangoje vaikinas bokalu išdaužė baro langą, o vėliau nulaužė pareigūnų automobilio veidrodėlį.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 17, 2019, 10:32 AM

Klaipėdos apskrities VPK duomenimis, Palangos policijos pareigūnai pirmadienį pradėjo tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Naktį, iš pirmadienio į antradienį, apie 1 val. 45 min., J.Basanavičiaus gatvėje, Palangoje 1994 m. gimęs vaikinas, kavinėje konflikto metu su kavinės darbuotojomis, metė stiklinį alaus bokalą į langą bei jį išdaužė, po to pasišalino iš įvykio vietos.

Sulaikymo metu vaikinas priešinosi aktyviais veiksmais, sodinamas į automobilį nulaužė šoninio matymo veidrodėlį.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.