Kariuomenė ir vėl kėlė sraigtasparnį – šįkart naktį ieškojo 12-mečio

Jonavos rajone trečiadienį į dangų buvo pakelti kariuomenės sraigtasparniai, kurie ieškojo dingusio 12-mečio berniuko. Sraigtasparnių paieškos buvo bevaisės, tačiau berniukas buvo rastas po paros klaidžiojantis kaimo šalikele. Naktį 12-metis praleido apleistoje fermoje.

Kariuomenė ir vėl kėlė sraigtasparnį – šįkart naktį ieškojo 12-mečio, bet nieko nepešė.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Kariuomenė ir vėl kėlė sraigtasparnį – šįkart naktį ieškojo 12-mečio, bet nieko nepešė.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 3, 2019, 9:14 AM, atnaujinta Oct 3, 2019, 10:46 AM

Trečiadienį apie 22 val. 20 min. į Kauno apskrities VPK pareigūnus kreipėsi sunerimę artimieji dėl popiet išėjusio iš namų ir vis negrįžtančio 12-mečio jonaviškio.

Nedelsiant į pranešimą sureagavę policijos pareigūnai pradėjo intensyvius berniuko paieškos veiksmus.

Vykdant dingusio berniuko paiešką bendrauta su daugybe asmenų siekiant gauti bet kokios naudingos informacijos, padėsiančios rasti vaiką. Tuo pat metu intensyvią paiešką vykdė Kauno apskr. VPK Patrulių rinktinės kinologai su tarnybiniais šunimis.

Kiti pareigūnai apžiūrėjo teritorijas tikrindami aplinkinius kaimus bei apleistus pastatus. Į pagalbą apie 2 val. nakties taip pat buvo pasitelktas ir Karinių oro pajėgų sraigtasparnis, tačiau tuo metu dvylikamečio rasti vis dar nepavyko.

Šiandien ryte, apie 8 val. 30 min., Jonavos rajone esančiame Šveicarijos kaime, toliau vykdydamos paieškos veiksmus, Kauno apskr. VPK Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnės pastebėjo šalikele einantį vaiką.

Pareigūnės pagal turimą informaciją supratusios, kad tai tas pats ieškomas 12-metis.

Ir rūbais, ir karšta arbata sušildytą vaiką pareigūnai kartu su artimaisiais pristatė į gydymo įstaigą apžiūrai.

Berniukas rastas gyvas ir sveikas, tik sušalęs – visą naktį jis teigė praleidęs apleistoje fermoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: parlamentarų komentarai prieš rytinį Seimo posėdį