Vagys motociklininką Utenoje paliko basą ir nuogą: už informaciją žada solidų atlygį

Įsibrovę į uteniškio garažą vagys pagrobė ne tik motociklą, bet ir visą motociklininko aprangą, įskaitant termo apatinius. Motociklininkas liko kone basas ir nuogas. Vyras internete paviešino pavogtų daiktų nuotrauką ir pažadėjo atlygį už informaciją, padėsiančią sučiupti vagis ar atgauti dingusius daiktus.

 Vagys motociklininką paliko basą ir nuogą: už informaciją žada solidų atlygį.<br> Facebook/Pagalba vairuotojams Utenoje/Gerardas nuotr.
 Vagys motociklininką paliko basą ir nuogą: už informaciją žada solidų atlygį.<br> Facebook/Pagalba vairuotojams Utenoje/Gerardas nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 28, 2019, 11:19 AM, atnaujinta Oct 28, 2019, 11:32 AM

Visų pirma informacija apie apvogtą garažą Utenoje pasirodė socialinio tinklo „Facebook“puslapyje „Pagalba vairuotojams Utenoje“. Nuo vagių nukentėjęs vyras kreipėsi į socialinio tinklo vartotojus ir paprašęs pagalbos, pažadėjo atlygį už vertingą informaciją.

„Sezonas baigėsi, o nuotykiai ne. Šianankt 27.10 iš Palijoniškio garažų pavogtas Yamaha r6 ir apranga. Jeigu kas nors, ką nors žinote susisiekite. AČIŪ. Premija 1000€ kuris pateiks tikslią informaciją“, - rašė nuo vagių nukentėjęs vyriškis.

Netrukus Utenos apskrities VPK irgi pateikė oficialią informaciją apie šią vagystę. Iš policijos paskelbtos informacijos aiškėja, kad vagys motociklininką paliko nuogą ir basą. Net ir turėdamas kitą motociklą, jis negalėtų ant jo sėsti, kadangi nusikaltėliai išnešė ir visą aprangą įskaitant šalmą bei termo apatinius.

Pasak policijos pranešimo, sekmadienį apie 11 val. 35 min., vyras (gim. 1997 m.) atvykęs į garažų statybos ir eksploatavimo bendriją „Putinėlis“ Utenoje, Palijoniškio g., pastebėjo, kad išlaužtos nuomojamo garažo durys.

„Iš vidaus pagrobtas jam priklausantis baltos spalvos motociklas YAMAHA RJ11, 2006 m. laidos, baltos juodos spalvų ALPINESTARS motociklininko kombinezonas, juodos spalvos batai, SUOMY įvairiaspalvis šalmas, motociklo mėlynos spalvos stovas, baltos juodos spalvų ALPINESTARS SP4 pirštinės, juodos spalvos termo apatiniai.

Padaryta 5830 eurų žala. Pradėtas ikiteisminis tyrimas“, - rašoma policijos pranešime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.