Policijai nepaklususią girtą vairuotoją sustabdė akmenų krūva

Po išgertuvių su kompanija pasivažinėti sumanusi 27 metų Radviliškio rajono gyventoja prisidirbo kaip reikiant. Moteriai teks atsakyti ne tik už vairavimą girtai, bet ir nepaklusimą policijos reikalavimui sustoti bei sukeltą autoįvykį, per kurį buvo sužaloti žmonės.

 Policijos pareigūnai surado nuo jų pasprukti bandžiusią girtą vairuotoją ir jos keleivius.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotrauka
 Policijos pareigūnai surado nuo jų pasprukti bandžiusią girtą vairuotoją ir jos keleivius.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 24, 2019, 11:14 AM

Jaunos moters vairuojamas automobilis „Audi A4“ šeštadienio pavakare Radviliškio rajone budėjusių policijos pareigūnų dėmesį patraukė Burūnų kaime.

Įtarę, kad automobilį vairuoja neblaivus asmuo, policininkai bandė jį sustabdyti. Tačiau vairuotoja pareigūnų reikalavimui sustoti nepakluso ir padidinusi greitį nuvažiavo šalin.

Policininkai sėdo į tarnybinį automobilį ir leidosi persekioti bėglę.

Kiek pavažiavę policininkai pamatė nuo kelio nulėkusį ir į akmenų krūvą atsitrenkusį automobilį.

Vairuotoja bei kartu su ją važiavę keleiviai iš įvykio vietos spėjo pasprukti dar iki čia pasirodant pareigūnams.

Paiešką pradėję policininkai netrukus rado automobilio savininką – 37 metų vyrą, kuriam alkoholio matuokliu buvo nustatytas 2,40 promilių girtumas.

Netrukus buvo rasta ir 51 metų automobilio keleivė, kuriai alkoholio matuokliu buvo nustatytas 1,37 promilių girtumas, o ligoninėje – devinto ir dešimto šonkaulių lūžis. Po medikų apžiūros ši moteris iš ligoninės paspruko.

Automobilio vairuotoją policininkai surado ir sulaikė po įvykio praėjus keturioms valandoms. Alkoholio matuoklis parodė, kad sulaikytosios kraujyje dar yra likę 0,45 promilių alkoholio.

Avariją patyręs automobilis buvo nugabentas į saugojimo aikštelę, o dėl kelių eismo saugumo taisyklių pažeidimo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.