Dingęs jaunas mažeikiškis rastas keistomis aplinkybėmis Plungėje – prabilo apie pagrobimą

Gruodžio 22 dieną policija buvo paskelbusi Mažeikių miesto gyventojo Ginto N. (gim. 1995 m.) paiešką. Kitos dienos rytą šis vaikinas labai keistomis aplinkybėmis aptiktas vienoje Plungės miesto A. Jucio gatvės daugiabučio laiptinėje su vielomis ant kojų.

Policija laiptinėje.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Policija laiptinėje.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
 Spygliuota viela.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
 Spygliuota viela.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

pzinios.lt

Jan 3, 2020, 12:13 PM, atnaujinta Jan 3, 2020, 12:17 PM

Primename, jog gruodžio 22 dieną į Plungės rajono policijos komisariato pareigūnus kreipėsi mažeikiškių šeima dėl artimojo dingimo. Pranešta, jog be žinios prapuolė 24 metų Gintas N. Nurodyti jo bruožai ir užsiminta, kad vaikinas išvažiavo automobiliu „Audi A 4“.

Viešojoje erdvėje išplito informacija, jog iš namų Mažeikiuose Gintas N. išvažiavo gruodžio 22-osios ankstų rytą, apie 6 valandą. Paskui neužrakintas jo automobilis buvo pastebėtas Plungėje, Žaltakalnio gatvėje, prie vadinamosios Kripo giraitės. Išnaršius miškelį, vaikino nerasta.

Gruodžio 23-osios rytą artimieji prašė visų prisijungti prie tolesnės jaunuolio paieškos Plungėje. Žmonės jau rinkosi į nurodytą vietą.

Tą patį rytą, apie 9.30 valandą, Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas išplatino pranešimą, jog Gintas N. rastas gyvas ir sveikas. Daugiau informacijos žadėta pateikti vėliau, bet ir po švenčių situacija plačiau nekomentuota.

Kaip sakė Plungės rajono policijos komisariato reagavimo skyriaus viršininkė Ingrida Juškaitė, kol kas tai yra labai keista ir neaiški istorija, pareigūnai tiria įvykio aplinkybes.

Dingusį jaunuolį vieno A. Jucio gatvės daugiabučio laiptinėje pamatė gyventojas. Vaikinas kažką kalbėjo apie pagrobimą, esą jis buvo pririštas, jam ant kojų buvo vielos. Medikai jį nuvežė į ligoninę, bet po apžiūros paleido – rimtesnių sužeidimų nenustatyta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.