Nyderlanduose sulaikytas lietuvis: jo priekaboje-šaldytuve aptikti 7 nelegalai

Nyderlandų pareigūnai sulaikė ir į areštinę uždarė 29-erių metų lietuvį. Jo vairuojamo vilkiko priekaboje-šaldytuve aptikti 7 nelegalūs migrantai. Lietuvis apkaltintas nelegaliu žmonių gabenimu.

 Nyderlanduose sulaikytas lietuvis: jo priekaboje-šaldytuve aptikti 7 nelegalai.<br> Nyderlandų karališkosios karo policijos/Koninklijke Marechaussee nuotr.
 Nyderlanduose sulaikytas lietuvis: jo priekaboje-šaldytuve aptikti 7 nelegalai.<br> Nyderlandų karališkosios karo policijos/Koninklijke Marechaussee nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 25, 2020, 3:58 PM, atnaujinta Feb 25, 2020, 8:08 PM

Kaip praneša Nyderlandų karališkoji karinė policija, 29-erių metų lietuvis įkliuvo šeštadienio popiete Roterdamo priemestyje Huk van Holande (olandiškai Hoek van Holland - red. past.). 

Per patikrinimą tarnybinis pareigūnų šuo parodė, kad kažkas įtartino yra lietuvio vilkiko tempiamos priekabos-šaldytuvo gale. Priekabą atidarios, joje rasti septyni vyrai. Spėjama, kad visi jie yra albanai.

Temperatūra šaldytuve buvo žema, visi viduje rasti vyrai buvo smarkiai sustirę nuo šalčio. Jie nedelsiant perimti karinės policijos globon.

Nyderlandų pareigūnų nelegalų atžvilgiu pradėjo imigracijos procedūras, tuo tarpu lietuvis vairuotojas buvo sulaikytas. Jis įtariamas nelegaliu žmonių gabenimu.

Vilkiko vairuotojas uždarytas į areštinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?