Italu apsimetusį ekvadorietį pasieniečiai grąžino į Baltarusiją

Pasieniečiai sulaikė į Lietuvą traukiniu iš Baltarusijos atvykusį Ekvadoro pilietį, nes šis bandė pasinaudoti suklastota itališka tapatybės kortele. Užsienietis grąžintas Baltarusijai.

Į Lietuvą vyras atvyko traukiniu.<br>VSAT nuotr.
Į Lietuvą vyras atvyko traukiniu.<br>VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 26, 2020, 11:10 AM

Antradienį vakare Vilniaus geležinkelio stoties pasienio kontrolės punkte VSAT pareigūnai tikrino keleiviniu traukiniu Minskas – Vilnius iš Baltarusijos atvykusių asmenų dokumentus. Vienas jų pateikė Italijos tapatybės kortelę. Pasieniečiams dokumentas iškart pasirodė įtartinas. Nustatyta, kad jis – suklastotas.

Keleivis buvo sulaikytas ir pristatytas į tarnybines VSAT patalpas. Paaiškėjo, kad jis turi ir savo tikrą pasą, išduotą 35-erių Ekvadoro piliečiui. Itališka klastote jis, manoma, bandė naudotis, kad be vizos galėtų patekti į Šengeno erdvę.

Naktį ekvadorietis praleido VSAT patalpose. Trečiadienį priešpiet pasieniečiai jį nuvežė į Medininkų punktą ir perdavė Baltarusijos pasieniečiams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.