Vagišių taikinys – medžiotojų stebėjimo kameros

Vagys nusitaikė į medžiotojus – Šiaulių regione pagrobtos dvi vaizdo stebėjimo kameros.

 Ėdžias įrengę medžiotojai dažnai palieka ir vaizdo kamerą, kad galėtų stebėti miško žvėris, juos suskaičiuoti.<br> V.Ščiavinsko asociatyvioji nuotr.
 Ėdžias įrengę medžiotojai dažnai palieka ir vaizdo kamerą, kad galėtų stebėti miško žvėris, juos suskaičiuoti.<br> V.Ščiavinsko asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 18, 2020, 9:56 AM, atnaujinta Apr 18, 2020, 9:59 AM

Šiaulių rajono Egėliškių miške šėryklą įrengę medžiotojai ant medžio pakabino kamerą, kad galėtų stebėti ateinančius miško žvėris, juos suskaičiuoti. Kartais šios kameros naudojamos ir žvėrims fotografuoti.

Pastarąjį kartą vaizdą iš kameros medžiotojai stebėjo balandžio 16-osios vakarą, todėl manoma, kad įrenginys pagrobtas naktį į penktadienį. Pranešimą parašęs medžiotojas nurodė, kad nuostolis – 500 eurų.

Panašią vagystę aiškinasi ir Pakruojo policijos pareigūnai. Jiems buvo pranešta apie vaizdo stebėjimo kameros vagystę prie Pakalnių kaimo esančiame miške.

Taip pat greta laukinių žvėrių šėryklos medyje pakabinta kamera su akumuliatoriumi dingo tarp kovo 14-20 d. 

Dingusios kameros šeimininkas nuostolius įvertino 270 eurų. Tiesa, jis kamerą buvo apdraudęs, tad  žalą turėtų atlyginti draudikai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.