Patikra Rietavo turguje pareigūnus nuvedė iki slepiamos kontrabandos moters bute

Savaitgalį Rietavo policijos pareigūnai tikrino prekiaujančiuosius didžiausiame Vakarų Lietuvos turguje, nustatė ir kitų pažeidimų.

Aptikta cigarečių kontrabanda.<br>Klaipėdos apskr. VPK nuotr.
Aptikta cigarečių kontrabanda.<br>Klaipėdos apskr. VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 12, 2020, 2:01 PM

Pareigūnai tikrino, ar nepažeidžiamos intelektinės nuosavybės teisės. Užfiksuoti penki atvejai, kai garsūs prekių ženklai ant kepurėlių, sportinių batų, ženkliukų, kitų daiktų buvo naudojami, galimai pažeidžiant intelektinės nuosavybės teises. Buvo surinktos medžiagos, paskirtos ekspertizės.

Patruliuodami Rietavo policijos pareigūnai pastebėjo ir užfiksavo du prekybos alkoholiu pažeidimus – vienoje Rietavo maisto prekių parduotuvėje draudžiamu laiku buvo parduotas butelis degtinės, o Žadvainių kaime esančiame kioske – 29 buteliai alaus.

Tikrindami turimą informaciją, Žadvainių kaime, moters (gimusi 1967 m.) bute pareigūnai aptiko 57 vnt. kontrabandinių cigarečių, o bendradarbiaujant su Klaipėdos rajono pareigūnais, Judrėnuose, 1997 m. gimusio vyro namo kieme esančiame šiltnamyje ir dekoratyviniame namelyje rasta ir paimta apie 18 litrų skysčio, įtariama, naminės degtinės. Dėl šio įvykio Klaipėdos rajono pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.