Vilniaus r. pareigūnai šaudė ir gaudė – bėgliai stoti neketino

Visai kaip kine – gaudant sprunkantį automobilį pareigūnams teko net pasitelkti ginklą ir iš jo iššauti. Vis dėlto bėglių tai neišgąsdino. 

Vyrai buvo sulaikyti.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Vyrai buvo sulaikyti.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-10-19 09:46

Policijos departamento duomenimis, sekmadienio naktį, apie 3 val. 10 min., Šumsko plente, policijos pareigūnams nestojo stabdomas automobilis „Škoda Octavia“.

Persekiojant nestojusį automobilį, pareigūnas iš tarnybinio pistoleto „Glock 19“ iššovė 9 šūvius į automobilį (peršauta kairės pusės galinio rato padanga).

Apie 3 val. 40 min. Vilniaus rajone, Kyviškių kaime, persekiojamas automobilis nuvažiavo nuo kelio ir sustojo. Iš automobilio iššokę du asmenys bandė pabėgti, tačiau buvo sulaikyti.

Automobilį vairavęs neblaivus (1,39 prom.) vyras (gim. 1988 m.) sulaikymo metu pasipriešino Vilniaus apskr. VPK pareigūnui (gim. 1998 m.), kuris, suteikus medikų pagalbą, gydomas ambulatoriškai. O vairavęs asmuo ir kartu važiavęs vyras (gim. 1986 m.) uždaryti į areštinę.

Automobilio salone rasta suktinė su augalinės kilmės medžiaga bei augalinės kilmės medžiagos dalys (įtariama, kad tai narkotinės medžiagos).

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 259 str. 1 d. (neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti) ir 286 str. (pasipriešinimas valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.