Girtas prie vairo Vilniuje įkliuvo Ispanijos ambasados darbuotojas Budrus liudininkas sekė iki pat namų

Vilniaus policijos pareigūnai sustabdė automobilį, kurį vairavo girtas Ispanijos ambasados darbuotojas. Girtą ispaną pastebėjo ir apie jį policijai pranešė budrus vilnietis, vėliau vairuotoją sekęs iki pat namų.

Girtas prie vairo Vilniuje įkliuvo Ispanijos ambasados darbuotojas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Girtas prie vairo Vilniuje įkliuvo Ispanijos ambasados darbuotojas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 18, 2021, 8:35 AM, atnaujinta Mar 18, 2021, 8:53 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, kovo 17 d. apie 19 val. Vilniuje, Antakalnio g., sustabdytas automobilis „Dacia Sandero“, kurį vairavo girtas (1,63 prom.) Ispanijos Karalystės ambasados darbuotojas (gim. 1972 m.).

Nors policija pastaruoju metu tokiais atvejais neskelbia, kokios šalies pilietis įkliuvo, lrytas.lt žiniomis, sulaikytasis yra Ispanijos Karalystės pilietis, turinti B lygio diplomatinę akreditaciją.

Apie girtą vairuotoją policijai pranešė budrus vilnietis. Jis sakė, kad Antakalnio g. esančioje parduotuvės IKI aikštelėje pastebėjo vyrą, kuris iš karto sukėlė įtarimų. Vyras svirduliavo, matėsi, kad jis gali būti apsvaigęs.

Įtartinas vyriškis sėdo į automobilį „Dacia“ ir išvažiavo į Antakalnio g. Budrus vilnietis jį nusekė savo automobiliu, pakeliui informuodamas policiją, kur link važiuoja girtas vairuotojas. O šis pasuko į Šilo g. ir čia pat užsuko į vidinį daugiaaukščio kiemą. Čia sustojo ir išlipęs iš automobilio nuėjo.

Atvykusius pareigūnus pasitiko pranešėjas, netrukus pasirodė ir „Dacia“ vairuotojas. Jis pateikė pareigūnams dokumentus, iš kurių ir paaiškėjo jo tapatybė. Vyras neneigė alkoholio vartojęs „prieš pusvalandį“.

Kadangi vairuotojas įpūtė daugiau nei 1,5 prom., Vilniaus policija dėl įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.