Klaipėdos policija nusitaikė į alkoholį naktimis pardavinėjančius taksistus

Klaipėdos policijos pareigūnams balandžio 29 d. naktį įkliuvo trys taksistai, uostamiesčio gyventojus naktimis aprūpindavę alkoholiu. Taksistai įkliuvo per specialią policijos operaciją, nukreiptą būtent prieš tokią prekybą.

 Klaipėdos policija nusitaikė į alkoholį naktimis pardavinėjančius taksistus.<br> Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
 Klaipėdos policija nusitaikė į alkoholį naktimis pardavinėjančius taksistus.<br> Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 30, 2021, 3:09 PM, atnaujinta Apr 30, 2021, 3:14 PM

Kaip rašoma Klaipėdos apskrities VPK pranešime, turėdami informacijos, jog alkoholiu galimai prekiauja taksi automobilių vairuotojai, pareigūnai nakties metu iškvietė taksi automobilį, kurio vairuotojo paprašė parūpinti alkoholinių gėrimų – ankščiau už panašius nusižengimus nebaustas vairuotojas pardavęs butelį degtinės sulaukė protokolo ir 195 eurų baudos.

Taksi automobilio bagažinėje pareigūnai aptiko dar devynis butelius įvairių alkoholinių gėrimų.

Netrukus iškvietus kitą taksi automobilį, pastarojo vairuotojas taip pat pardavė butelį stipriųjų alkoholinių gėrimų bei buvo nubaustas 195 eurų bauda.

Tą pačią naktį, Jūreivių g., priėjus prie stovinčio taksi automobilio ir vairuotojo pasiteiravus, kur galima įsigyti alkoholinių gėrimų, pastarasis palydėjo iki kitos automobilių aikštelės, kur iš asmeninio automobilio bagažinės pardavė butelį degtinės.

Bagažinėje būta ir platesnio gėrimų asortimento – aptiktos 28 skardinės alaus, keliolika butelių degtinės bei buteliukas naminės degtinės, dėl ko šis vairuotojas sulaukė protokolo ne tik už neteisėtą vertimąsi komercine, ūkine ar finansine ar profesine veikla, bet ir protokolo pagal ANK 137 str.

Šiam taksi vairuotojui, subendrinus nuobaudas skirta bendra 195 eurų bauda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.