Tik įvažiavę iš Lietuvos keturi nelegalai įkliuvo Lenkijos pasieniečiams

Lenkijos pasieniečiai sulaikė tris nelegalus, kurie neteisėtai į šalį įvažiavo iš Lietuvos. Sutvarkius formalumus, sulaikytieji jau atiduoti mūsų šalies pasieniečiams.

 Tik įvažiavę iš Lietuvos keturi nelegalai įkliuvo Lenkijos pasieniečiams.<br> Lenkijos pasieniečių/strazgraniczna.pl nuotr.
 Tik įvažiavę iš Lietuvos keturi nelegalai įkliuvo Lenkijos pasieniečiams.<br> Lenkijos pasieniečių/strazgraniczna.pl nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 2, 2021, 10:16 AM, atnaujinta Jun 2, 2021, 10:26 AM

Kaip pranešė patys Lenkijos pasieniečiai, incidentas įvyko savaitgalį. Palenkės vaivadijos pareigūnai pasienyje su Lietuva sustabdė ką tik į šalį įvažiavusį automobilį BMW su vokiškais registracijos numeriais.

Vairuotojas Turkijos pilietis keliavo kartu su keturiais Irako piliečiais. Paaiškėjo, kad irakiečiai į Lenkiją įvažiavo nelegaliai. 63-ejų ir 37-erių metų moterys, 30-metis vyras ir 6-metis vaikas neturėjo jokių dokumentų, galinčių pagrįsti jų įvažiavimą ir buvimą Lenkijoje.

Visa kompanija buvo sulaikyta. Sutvarkius reikiamus dokumentus, Irako piliečiai perduoti Lietuvos pasieniečiams.

Tuo tarpu juos gabenusiam turkas pareikšti įtarimai dėl pagalbos nelegalams neteisėtai kertant Lietuvos ir Lenkijos sieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.