Šalčininkų rajone sustabdytame automobilyje rasta beveik 30 politeninių maišelių su įtariamai narkotinėmis medžiagomis

Šalčininkų rajone „Audi 80“ automobilyje rasta apie 30 politelinių maišelių su įtariamai narkotinėmis medžiagomis.

Šalčininkų rajone „Audi 80“ automobilyje rasta apie 30 politelinių maišelių su įtariamai narkotinėmis medžiagomis.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Šalčininkų rajone „Audi 80“ automobilyje rasta apie 30 politelinių maišelių su įtariamai narkotinėmis medžiagomis.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 5, 2021, 3:23 PM, atnaujinta Oct 5, 2021, 3:24 PM

Rugsėjo 27 d. apie 3 val. Šalčininkų r., Baltosios Vokės sen., Žagarinės k., patruliavusių Šalčininkų r. policijos pareigūnų dėmesį patraukė įtartinas automobilis „Audi 80“. Jo vairuotojas, pamatęs ketinančius jį stabdyti policijos pareigūnus, staiga nusuko į šalutinį kelią, taip bandydamas pasišalinti.

Vyrui pasprukti nepavyko – jo vairuojamas automobilis buvo sustabdytas ir patikrintas. Pareigūnų įtarimai pasitvirtino – „Audi 80“ salone buvo rasta apie 30 politelinių maišelių su galimai narkotinėmis medžiagomis. Paaiškėjo, kad vyras (gimęs 1982 m.) į Šalčininkų r. atvyko iš Vilniaus.

Trisdešimt aštuonerių metų amžiaus vairuotojas (gimęs 1982 m.) uždarytas į areštinę. Jam gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti. Automobilio vairuotojas sulaikytas ir patalpintas į areštinę.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.