Į areštinę pateko buvęs Šiaulių „princų“ grupuotės šulas Vladas Baranauskas

Šeštadienį vakare Šiauliuose buvo sulaikytas ir į areštinę uždarytas buvęs Šiaulių „princų“ nusikalstamos grupuotės šulas 64 metų Vladas Baranauskas, pravarde „Baranis“.

 Ilgą laiką organizuoto nusikalstamumo tyrimo tarnybos akiratyje buvęs V.Baranauskas, pastaruoju metu į teisėsaugos nemalonę neretai patekdavo dėl kur kas paprastesnių nusikaltimų.<br> Lrytas.lt nuotr.
 Ilgą laiką organizuoto nusikalstamumo tyrimo tarnybos akiratyje buvęs V.Baranauskas, pastaruoju metu į teisėsaugos nemalonę neretai patekdavo dėl kur kas paprastesnių nusikaltimų.<br> Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-11-14 11:06

Ilgą laiką organizuoto nusikalstamumo tyrimo tarnybos akiratyje buvęs V.Baranauskas, pastaruoju metu į teisėsaugos nemalonę neretai patekdavo dėl kur kas paprastesnių nusikaltimų, kaip antai – produktų vagystės iš parduotuvės ar kyšio davimo gydytojui.

Šįkart „Baranis“ į areštinę pateko už tai, kad automobilį vairavo būdamas girtas.

Apie Šiauliuose Žemaitės – Algirdo Juliaus Greimo gatvių sankryžoje įvykusią avariją policijai buvo pranešta šeštadienį 20 val. 35 min.

Atvykę pareigūnai rado į automobilį „Mazda“ atsitrenkusį automobilį „Toyota Verso“. Pastarąjį automobilį vairavęs V.Baranauskas atrodė girtas.

Nors vyras tikrintis girtumą atsisakė, pareigūnams abejonių dėl „Baranio“ girtumo nekilo. Jų teigimu, vyras buvo akivaizdžiai girtas.

Ikiteisminį tyrimą dėl transporto priemonių vairavimo, kai vairuoja neblaivus asmuo, pradėję pareigūnai V.Baranauską uždarė į areštinę.

Baudžiamojon atsakomybėn patrauktam „Baraniui“ teks stoti prieš teismą, iš jo bus konfiskuotas ir automobilis, kurį vairavo būdamas girtas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.